reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ja wpadłam sie tylko pożegnać, w krzyżu nadal bardzo boli i ledwo chodzę. Mecz zremisowany;-)
Co do owłosienia to mi powyskakiwały pojedyncze na piersiach i na brodzie. Twarz sucha jak papier i włosy masakra ale to nie ważne.
Dobranoc...

reklama
A ja dopiero wróciłam :p
Widzę, że relacja z meczu na bieżąco ;) Ja nie oglądałam ale mniej więcej miałam relację na żywo, zdecydowana większość wychowanków to kibice ;)
Popołudniu czułam dość wyraźnie moje wiercące się szczęście, a potem mnie coś brzuch zaczął pobolewać... nie jest to ból nie do wytrzymania, bardziej dyskomfort, ale kurcze, pierwszy raz i troszkę mnie to stresuje... Mam nadzieję, że tam nic złego się nie dzieje, tylko Małe się rozpycha. Obyśmy mieli spokojną noc...

Fiolka w witaminach jest bardzo ważny dla płodu DHA, poczytaj sobie o tym.
kiedyś tego nie było a dzieci rodziły się zdrowe.
Tak jak ktoś tu napisał stawam na naturalne oleje lniane/oliwy.
Przez przyjmowanie sztucznych suplementów i witamin organizm później przestaje wchłaniać te naturalne .
Zresztą konsultowałam to z farmaceutką i też mówiła że coraz bardziej się odchodzi od przepisywania witamin
no chyba że wyniki są złe albo jest zima i nei ma nic świeżego ;-)

Padam reszcie odpiszę jutro :-p

neska duzooo zdrowka dla was ;)
gryzon pyt,czy czuje dziecko ?? tak czuje juz..:))
gdyby to byla moja pierwsza ciaza,to bym zastanawiala sie o co biega,ze tak mnie mdli,ale z cora mialam tak samo..cale 9miesiecy..przed samym porodem musialam przytulic porcelanke
ale juz jest lepiej,niz wczesniej..tylko ze nie moge jesc tego,co bym chciala..:(

woow - powiedzcie mi - czy to takie łaskotanie będzie jakby motylki tam były. Tak bardo nie moge się doczekać - chyba dopiero wtedy do mnie dotrze że się udało, że wszystko jest dobrze. Na usg moja kruszynka spała więc nawet nie zobaczyłam jak się wierci :))) a teraz wyczekuję i wsłu****e się w każdy bąbelek powietrza który mi po jelitach jeździ :))

Cześć dziewczyny:-D Rano wymioty. ale teraz już dobrze. Zjadłam śniadanko, i buszuje na allegro szukam sandałków, czytam o kremach na rozstępy itp. Leje u nas strasznie:crazy:

Witam się z rana już po porannym spacerze z piechem :-)
Ładnie chłopaki wczoraj grali :-) i grunt, że nie przegrali, bo musze napisać, że w nich nie wierzyłam:-p a szczególnie po tym golu dla Rosyji :-)
Fiolka masz racje, kiedyś tego nie było i dzieci rodziły się zdrowe:-) Przyznam, że z Laurą też żadnych witaminek nie brałam. Jedynie dupka i kwas foliowy:-)
Co do zapachów to mi nie przeszkadzają... Jedyne co mi przeszkadza, znaczy bardziej wyczulona jestem na papierosy ale to tylko na dworze:szok:. Ale to tak jak mówie, bardziej mnie drażni ten zapach niż chce się po nim wymiotować..
Ide się doszykować, bo już mało czasu zostało mi :-)
Do wieczorka Lasencje:-) Buziam w brzuszki

Witam z gigantycznym bolem glowy, masakra jakas ale coz trzeba przezyc.
Dziewczyny czy ktoras z was jest mi w stanie powiedziec jakim piwem jest karmi???

Aaa zapomnialabym mamy slonce chociaz na chwile:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się z rana. Noc jako taka przespana ale w jednej pozycji bo przy próbie zmiany przeszywający ból krzyża. Nadal boli strasznie ale dziś jest lepiej. Idę szykować się do pracy, uffff, bedzie ciężko.
Miłego dnia dziewczynki:-)

Do góry