reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Wow! Pogratulować dorodnych owocków ;) Ale taki rozmiar masz przez ciążę czy ogólnie tak?
Mi na początku ciąży skoczyły z D na E i właściwie od tamtej pory to ino cięższe są i "konkretniejsze" ale większe to już chyba nie. Ale K to inny kaliber, nie masz chyba łatwo z zakupem, jak u nas "standard" to 75B, które - o dziwo - na każde cycki "pasują"...

reklama
Przed pierwszą ciążą miałam duże D ... po ciązy juz miałam H ...teraz już mi skoczyło do K i mam nadzieje ze juz wiecej nie urosną bo sie chyba załamie i pójde na operacje pomniejszenia biustu...to jest naprawde nie fajna sprawa miec takie dojce...sa cięzkie i kręgosłup odpada

lil wow!!!!
Joanna fajnie masz ;-) u nas leje
4madlen nie martw się ja tez jasnolica / badolica i sutki no sama wiesz jakiego koloru:-p pisz kochana prace i bedziesz miała z głowy

No to sie troszke pożaliłam hehehe ...a swoja droga jak po porodzie mi sie nie zmniejszą to chyba skorzystam z usług nfz i pomniejsze sobie piersi mam nadzieje ze sie załapie..juz przed ciąża miałam problemy z kręgosłupem ... teraz boli jeszcze bardziej.

Ide robić ciasto ...chociasz mi sie niechce...no ale ile mozna siedziec i nic nie robić :p

Jednak nie robie ciasta...jakiego ja mam dzisiaj lenia w dupce to juz przegięcie ...a może zrobie ??? kurcze sama nie wiem czego chce

Ostatnia edycja:
Lilith, w rodzinie mojego męża są same "dojary" :p nie wiem skąd im się to wzięło... ale czasem to aż się boję, że któraś przy zakręcie nie wyrobi i oberwę z cyca ;p Także tego... nie zazdroszczę, moje E mi wystarczy całkowicie :tak:

Ja właśnie też z tych bladych jestem i chyba dlatego tak mi te żyły na dekolcie i piersiach widać. Sutki też jasne i tak pewnie zostanie ;)

U nas pogoda jeszcze się trzyma, tyle dobrego, że pranie trochę na dworku przeschnie, ale już wyczuwam zmianę pogody, głowa zaczyna ćmić...

Hejka, ja po pracy. Plecy nadal ból ale to sie okazały korzonki. Zaraz sie nasmaruje maścią i położę. Mąż dzwonił z wynikami na syndrom Downa i mam bardzo niskie, więc hurraa!!!!:-D
Co do piersi to ja prawie nie miałam sutków a teraz to wystaja i cieszę się z tego bo córkę karmiłam poprzez kapturki. Ale otoczka wokół sutek to mam na pół piersi no i rozmiar z C na D wskoczył.
Dzisiaj idę na łatwiznę z obiadem bo zaserwuję swoim pomidorówkę:tak:

Ja mam male piersi i zawsze marzylam o wiekszych wiec jak zaszlam w ciaze to sie cieszyla ze mi urosna ale niestety za wiele nie urosly, nawet staniki te same jeszcze nosze, przyjamniej zaoszczedze na zakupach :-D

lilith rozmiar faktycznie ogromy, nie dziwie sie ze cie plecy bola.
Ty myslisz o operacji zmniejszena a ja o operacji powiekszenia. Ehh... kobiecie nigdy nie dogodzisz

Wlasnie co pieczesz ? bo ja dzisiaj mam gosci i bede piekla browni

reklama
Do góry