reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

To my mamy niską frekwencję na forum? Jak tu się okrągłą dobę nie zajrzy to przecież ciężko nadrobić hihi :-D
Ja dziś też rosołek i śląskie kluski z gotowanym kurczakiem :-)

reklama
ja nie ukrywam ze mam coraz wiekszy apetyt. tym bardziej ze jak sie dowiedziałam ze jestem w ciazy zuciłam odrazu palenie, a wiadomo to wpływa równiez na apetyt.
jak dodac tekst animacje która znajduje sie praktycznie pod każdym postem forumowiczki tz. w którym jestem tyg ciaży.

justyś witaj:)
nathani pierwszy raz sie spotykam zeby trzeba bylo isc z rozrobioną glukozą i żeby nie mozna było cytryny... Ale skoro tak mówią mądrzejsi to się słuchaj , bo oni wiedzą co robią:)))

My wróciliśmy z kazimierza.. Tam jedlismy rybke na obiad, kupilismy koguty ( ale nie dojechaly w calosci do domu bośmy je jedli po drodze) dwa drewniane kwiatki, ktore uwielbiam, POZIOMKI! I jagody! Pysznościowe wszystko:)))

Misia śliczna ta zawieszka:) no i masz super męża, mój nie wpada na takie pomysły;)

4 madlen super dzionek miałaś. Dzwoniłam do koleżanki ( znajoma laborantki 0 i tak mi powiedziała idę do laboru śląskiego(może tam inaczej?) bo w szpitalu dużo ludzi będzie a wyobraźcie sobie, że ciężarne nie mają pierwszeństwa - tak mnie ostatnio poinformowano. a co do cytryny dr. powiedział że może fałszować wynik

Wpadał do mnie koleżanka z piwkiem oczywiście dla mnie miała karmi dla siebie lecha :cool:
Przed chwileczka poszła... i z tego względu moj synal ma dzisiaj dzien dziecka bo juz dawno powinien spać....dałam mu jeszcze obejrzeć umizumi ( jego ulubiona bajka ) i kłade go spać.
Potem oglądam american pie wakacje chyba na uniwersal chanel. ugotuje sobie kukurydze bo mam nieziemska ochote...a pozniej tradycyjnie kryminalne zagadki do 1 lub 2 w nocy :-p bo cos spac ostatnio nie moge.

Ajutro wyczekiwana wizyta ...usg genetyczne ciekawe ile bede czekała.

4madlen ja jak miałam robić tą krzywą to mi pielęgniarka kazała w domku na czczo wypić z sokiem z cytryny i przyjechać na badanie. Byłam kłuta tylko raz. Ale wiem, że zazwyczaj pobierają krew dwa razy. I kogo tu słuchać jak co lekarz czy laboratorium to inne wytyczne :-D
Misia cudna ta zawieszka. Masz ekstra męża, że o takich rzeczach pamięta. Mój to raczej by nie wpadł na takiego pomysła :sorry2:
Ankka myślę, że Noukie miała na myśli Anno i jej frekwencję a nie całej naszej babskiej grupy :tak:
Noukie i bardzo dobrze, że nie bierzesz się za remonty i takie wielkie porządki. Jak synek, wie już o rodzeństwie? ;-)
Ja mam ostatnio ochotę na słone :-D Słodkie mogłoby dla mnie nie istnieć ale słone muszę mieć na "już" :-D
Dziewczyny powiedzcie mi jak z waszymi piersiami? Ja miałam jakieś 2 tyg spokoju. Nie bolały, nie swędziały - jakby ich nie było a od tygodnia tragedia :dry: Nawet jak schodzę po schodach czy idę szybciej to bolą :dry:

Misia no piekny prezent:tak::tak::tak:

Madlen w Kazimierzu nigdy nie bylam, moze kiedys bo tyle dobrych opinii o nim:tak::tak::tak:

Lolcia moj maly wie o rodzenstwie, wlasciwie nie ma dnia zebysmy sobie czegos o fasolce nie mowili, ostatnio pokazalam mu filmik jak maluch w 12 tyg juz w brzuszku fika to ogladal i ogladal nawet M nie mogl sie nadziwic:-D A jak Miki????
Co do piersi to u mnie poprawa, ale byl czas, ze nawet zdjecie stanika powodowalo okropny bol jakbym ciagle nawal mleka miala jak kamienie, natomiast mnie ciagle cos brzuch w dole boli:sorry2::sorry2::sorry2: spytam w czwartek gina na wizycie. Mnie teraz na jogurty wzielo i owoce;-)

Lili powodzenia jutro;-)

Dobrej nocki zycze:tak:

reklama
mnie juz piersi nie pola troche swędza ale nadal rosna miałam takie malutkie a teraz mam sie juz czym pochwalic:)

ja mam ochote na wszystko naprawde. tylko nie na kawe dawniej piłąm 3 nawet 4 dziennie teraz nie potrzebuje. a z czego było Wam najciężej zrezygnowac podczas ciąży??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry