reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

hej, ja dzis z moim przeziebieniem wyladowalam na pogotowiu. Niestety ale czulam sie juz fatalnie, nos zapchany ktoras noc z rzedu snu bardzo malo i do tego lek o Malenstwo. Niestety nie obylo sie bez antybiotyku. Ale podobno- jak twierdzi dr jest bezpieczny w ciazy, zreszta sprawdzilam to na ulotce. Leczenie domowymi sposobami nie przynosilo w ogole rezulatu. Uciekam, bo sil brak.

reklama
Dzień dobry, noc minęła mi szybciutko. Udało mi sie zasnąć. Juz jestem po sniadanko i zaraz wychodze do szpitała.
Miłego dnia i dam znac jak poszło.

witam
Ja w piątek przeżyłam dramat.Rano wstałam z łóżka i czułam się dobrze a w południe zaczęłam krwawic razem ze skrzepami pierwsze co usiadłam przy kompie i przeczytałam co to może oznaczać i dowiedziałam się ze to najprawdopodobniej koniec ciazy zalamalam sie. Przyjechał do domu mój M i pojechalismy do szpitala.Okazało się ze wszystko jest ok i ze niewiadomo z kad to krwawienie dostalam dupka i mam lezec, wstawac jedynie do ubikacji.

Bulkaasia jeszcze raz przypomne ze kciukasy zacisnięte przed wizytą:-)
Kiss dobrze, że się wszystko dobrze skończyło:-), odpoczywaj, leż i pachnij:-D

Wizytującym dziś powodzenia na wizytach a pracującym szybkiego powrotu do domu:-)
U mnie zapowiadali burze, ale słoneczko pięknie świeci więc nie wiem:-D
Miłego dnia wszystkim;-) i całuje w bebzolki:-**

bulkaasia no to powodzenia :)
kiss125 jak trzeba leżeć to leż :) dla zdrowia dzidziola :)

Ale za to nie ma jak pobudka o 5 rano :nerd: Alan sie obudził i z rana z tekstem do mnie .... mamo choć babul (na dwór) ja mwie do niego ze jest jeszcze za wczesnie a on na to ...to choć baje dodać (oglądać ). załamka oczywiscie sie nie dała i lezałam tak do 6:30 próbując sie jeszcze zdrzemnąć ...co mi oczywiście nie wyszło.

Przy okazji jest też mały stresik przed wizyta u ginka .... ciekawa jestem czy wszystko w porządku ...nie wiem dlaczego ale my kobiety zawsze mamy jakies czarne myśli...człowiek naogląda sie tych programów o noworodkach czy tam problemach w ciazy i od razu mysli ze jego tez to spotka....oby nie ...mam stresa jak jasna cholera

Kiss odpoczywaj duzo;-) bedzie dobrze:tak:

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty;-)

A ja nie moglam cos spac i teraz do pracy:sorry2: byle do czwartku:tak: milego dzionka i do napisania wieczorkiem:-)

Dzień dobry troszke mnie tu nie było tak kukam z doskoku dziś poczytam co napisalyście bo cały weekend spedziliśmy na naukach i nie było kiedy specjalnie zaglądać w tym tyg troszke luźniej choć weekend w poradni małżeńskiej ale ostatnia sobota i spokój Kiss-leż grzecznie zaopatrz sie w gazetki i czytaj pisz na bb czas zleci a wy odpoczywajcie:tak: Powodzenia wizytyjującym a całej reszcie miłego dnia

Wittam z rana

Powodzenia na wizytach szybko dajcie znac jak poszlo

Kiss to dobrze ze nic Zlego anpolezec dobra rzecz:)

A ja od kilku nocy zle spie jakies koszmary mi sie snia budze sie zapuchnieta I w ogole.

Joanna-to nie dobrze bo humor i samopoczucie pewnie takie sobie jak nie wyspana wstajesz a probowalas pic wieczorem napar z melisy,ja jak mialam problemy jakis czas mu ze snem to pilam i mi duzo pomogla teraz zasypiam szybko budze sie wyspana mam nadzieje ze ci to minie moze to stres cir meczy i prze to

reklama
Wiolka no wlasnie nie probowalam a mozna? Rzecz w tym ze ja wlasciwie dobrze spie, tylko te sny. Dzis to w ogole moj umysl zaszalal :)

Ile par spodni kupujecie sobie na ciaze I bluzek? Bo to nie ma co szalec ale same wiecie;)

Do góry