reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

bulkaasia &&&&&&&&&&& zaciśnięte.

No
ja tak duzo w ciązy przytyłam ze względu na cukrzycę ciążową i ciśnienie indukowane ciążą ... duzo zatrzymanej wody w organizmie robi swoje.

Myślę że powinnyśmy zakonczyć ten temat ... niech każda robi to na co ma ochote niech je i tyje ile chce...no nas to w ogóle interesuje...zajmijmy sie swoim ciałem i swoim dzieckiem i bedzie git. Takie jest moje zdanie:-p

reklama
LilithGoth i Bulkasia trzymam za wizyty!
Ja jutro mam krzywą cukrzycową trzymajcie zaraz jem ostatni posiłek. okazuje się że mam to mieć już rozrobione. i czytam instrukcje jak to zrobić.

Zapomniałam przywitać nową mamę - justysp10 witam Cie serdecznie:-)
LilithGoth zgadzam sie z Tobą, niech każda pilnuje swojego ciała, tak będzie najlepiej:tak: i oczywiście trzymam kciuki za Twoje usg:tak:
nathani &&&&&&&&&&&&&&&&&& też trzymam :-)

witam ponownie.Ja 3lata temu warzyłam 85kg, zjechałam do 54 a najmniej raz tylko przekroczyłam ponizej 49. teraz jak jestem w ciazy wiem ze przytyje bo mam skłonności do tycia ale wiem ze raz mi sie udało i 2 raz tez mi sie uda. mam taka nadzieje motywacja bedzie slub planowany na wrzesien 2013. poki co najważniejsze jest moje dziecko i nie mam zamiaru nic sobie odmawiac. podskoczyłam do góry juz 4kg w przeciagu 3 miesiecy ale dobrze mi z tym:) a o figure bede sie martwic po urodzeniu malenstwa;)

Anno36 zakonczylysmy ten temat, wiec prosze juz do niego nie wrac:sorry2::sorry2::sorry2:

Nie ma co podgrzewac tego tematu jestesmy tu jak dobre kolezanki, wspieramy sie codziennie i nikt, ani nic co tu jest napisane tego nie zmieni:cool2:
Niska frekwencja na forum, a raz na jakis czas napisanie ataku napewno nie pomoze:sorry2: zeby cokolwiek moc ocenic trzeba z nami byc na codzien, a nie wtracac sie wtedy kiedy cos sie dzieje;-) Zwracanie komus uwagi wlasnie poprzez atak chyba jest zaprzeczeniem swojego ''tolerancyjnego'' postu;-)

Dzis na obiad mialam lososia, salatke i frytki:) a teraz ide mecz obejrzec milego popoludnia i wieczorku:)

Ostatnia edycja:
noukie ale obiad mniam mniam, ja miałam powtórkę w wczoraj tyle że zamiast sałatki miałam kalafior:-)
stwierdziłam, że wezmę glukozę i wezmę wodę mineralną i zobaczę co mi powiedzą w laborze.

uf jak dobrze, że już koniec tego tematu :-) nową mamusię serdecznie witam, a za wszystkie dziewczyny, które mają wizyty trzymam kciuki.
Dziś kupiłam sobie w Empiku za 6,99zł wydanie 300 stronicowe M jak Mama(miesięcznik dla kobiet w ciąży) ile tu fajnych praktycznych porad to nawet nie przypuszczałam. A mąż zrobił mi niespodziankę i kupił zawieszkę charms. Ilekroć przechodziłam koło Apart to zawsze na nią spoglądałam i chciałam ją mieć. :-)
img_prod3985_0_m.jpg

reklama
Do góry