reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Neska dziekuje

Wisienka ja stosuje krem palmers od samego poczatku, przy Mayi tez tak robilam I
Dzialalo
http://www.google.co.uk/m/products/catalog?q=palmers&oe=UTF-8&hl=en-gb&client=safari&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=10340642469103738973&near=Maidstone,%20UK&sa=X&ei=zqjPT-7iDsjS0QXyirjJCw&ved=0CLYBEPMCMBA

reklama
Neska tak jak mowisz:-). Ja sie chyba pospieszylam z pochwaleniem, bo taki wyrazny ruch czulam tylko pare dni temu. A teraz cisza... ALE BYLAM WIDZIALAM I WIEM ZE JEST OK.. U Ciebie Joasu tez wszystko na pewno w porzadku:-).

Joanna ja tez ostatnio rzadziej odczuwam mojego szkraba, ale tez myślę, że na razie nie ma sie co martwic:) chociaz wlasnie zdalam sobie sprawę, że chyba moj Synus najstarszy z forum jest:)
ja nawilżam ciało "aksamitnym mleczkiem nawilżającym" Nivea. To jest takie dla bobasów, ale pieknie pachnie (tzn. Mi sie podoba bo tak dzidzią po kąpieli pachnie:))) i swietnie nawilża. Oliwka jest dla mnie za mokra wiec przestalam uzywac:)

Wszystkim po wizytach gratuluję i cieszę się razem z Wami, oby tak dalej u wszystkich :)

Dobry wieczór :-) Gratuluję udanych wizyt :tak:Oby tak każda jedna mogła się cieszyć po wizycie jak wy dzisiaj :tak:
4madlen zrobione :tak:
Aniu to jest nas 4 na czwartek 14 :-D
Ruchami na razie się nie przejmujcie bo dzieciątka są malutkie i nie muszą codziennie dawać znać o sobie. Moje drogie grudnióweczki spokojnie i proszę sobie dodatkowych stresów nie fundować :tak:
Jestem totalnie zmęczona. Wróciliśmy z budowy szwagierki. Ja tylko Mikiego pilnowałam ale dzieci szwagierki mi tak ciśnienie podnosiły, że jakby to były moje już dawno bym utemperowała. Potrafią człowieka zmęczyć bardziej niż fizyczna robota :dry: Idę po prysznic i w łózio. Kolorowych i do jutra :tak:

vivienne termin mam na 25 listopada ale usg u nowej ginki pokazuje od 20-24 listopada, zobaczymy:) a jak zdążę to jadę do wawy, bo w radomiu to ten szpital przyjmuje ktory ma dyżur a jak nie ma to moze Odeslac do drugiego co niestety często sie u nas zdarza, a nie chciałabym trafic na gina z ktorego wlasnie zrezygnowalam... :))))

reklama
Do góry