reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Bulkasia jak chcesz to mam nospe,moge ci wyslac,jesli u was w pl.sklepach nie ma :)..tylko juz dzisiaj nie dam rade isc na poczte..ale jutro ci rano wysle,jak chcesz ..;)
ciril poprawy humorku i nie denerwuj sie kochana,a przynajmniej postaraj

No i już wszystko wiem na usg pojade w poniedziałek ... w ogóle dziwne bo jak dzwoniłam to nikt nie odbierał a sekretarka powiedziała ze wizyta bez wczesniejszej rejestracji...czyli co mam isc w ciemno???

Wtajcie,
Po kilkudniowej nieobecnosci chyba was nie nadrobie, przeczytalam tylko ostatnich 20 stron wiecej nie dalam rady bo bylo chyba z 50
Od wczoraj zaczalam 12 tydzien, chociaz wedlug tego co tam wczesniej pisalyscie to chyba zaczelam juz 13 tydzien !!!
Samopoczucie ok i waga +1 kg wiec nie jest zle.
Co do waszych wczesniejszych wpisow na temat rozmow z szefostwem to ja mam luzy. Pracuje w firmie mojego N i on jest mi szefem wiec zero problemow i stresow hehe
Zlotko 1982, sylviaw gratulacje i witajcie w klubie grudniowych mam
Gratuluje udanych wizyt !!!

Gratuluję wszystkim dobrych wyników i udanych wizyt :-)
Gryzoń śliczne maleństwo :-D
Ja już też powoli odliczam... Za tydzień usg genetyczne. Maleństwo czuję coraz wyraźniej, dzisiaj wiele razy dało o sobie znać :tak:

madlen79 wielkie dzieki kochana, to naprawde mio z twojej strony. Wysaam méa do innej czesci miasta i jak tam nie znajdzie to sie umówimy na pw co i jak.
ankka jestesmy tak samo w ciazy z tygodniami a ja ruchów nie czujé:no:

Od dwoch dni nie czuje ruchow zastanawiam sie czy sie martwic czy nie. Brzuch standardowo pobolewa, sama juz nie wiem bo to wczesnie I dziecko po prostu mogla sie inaczej ulozyc

Bulkaasia mnie się wydaje że to po prostu indywidualna sprawa, w końcu np. w pierwszej ciąży niektóre czują już w 14 tygodniu, a inne dopiero w 20tym. A w drugiej się czuje wcześniej, może mam mniej wód albo coś i dlatego to takie wyraźne. Albo Twoja dzidzia się najbardziej wierci kiedy śpisz :-)

reklama
Hej dziewczyny....

Gratuluje wizyt:tak::tak:

Co do bolow brzucha to mnie ciagle cos boli cos kluje itak na okraglo:sorry2:

Co do ruchow czy innych roznych przemieszczen to ja tez narazie nic kompletnie nie czuje:sorry2:

Nathani ja tez mam 14 genetyczne jak tam mdlosci???? U mnie lepiej:rofl2: mdli nadal, ale juz nie ciagle tylko co jakis czas i puszcza;-)

Bulkaasia mozesz tez mg wziac, dziala rozkurczowo;-)

Do góry