reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ja mam wg karty ciąży 1.12 a wg ostatniego usg 14.11 :D Moje Dziecię ma już pewnie ponad 10 cm, ale wciąż nie widać sisiorka ;) Tzn. "coś widać ale jeszcze niedokładnie".

reklama
4madlen tez zajrze do twojej ankiety ,
ale to jutro bo dzisiaj strasznie boli mnie glowa..wymiotow nie mam,ale wszystko mi podchodzi do gory..
takze wpadam tylko powiedziec dobranoc ;)

Za to tym razem ja się chyba przeziębiłam... boli mnie gardło i coś przy uszach. Ech, zrobię jeszcze mleko z dodatkami na przeziębienie, może pomoże, bo akurat nie mam nic aptecznego, a nawet nie wiem, co można brać w ciąży o ile w ogóle.

Vivienne- ja tez sie przeziebilam, kicham, smarkam i zczyna mnie bolec gardlo. Na noc zaaplikuje sobie miod i wit. C plusza. Tez nie wiem co poza tym mozna brac w ciazy- jakie leki? Moze ktoras z Was wie ??? :-)

Jestem po wizycie dzis u poloznej. Wyniki wporzadku. Siedzialam u niej ponad 2 godziny :confused:, nim wypelnila ksiazke ciazy- chyba ze 30 stron.:baffled: Ale najwazniejsze ze wszystko ok :-)

Ja termin porodu wg USG mam na 27 listopada, jesli nie urodze to 9 grudnia mam sie zglosic do szpitala.

Dziendobry...

No i znowu do pracy, ale ostatni dzis dzien i weekend:rofl2:

Na przeziebienie za duzo nie ma, mozna podobno rutinoscorbin, vit c ewentulanie paracetamol no i wszystko z domowej apteki na noc gorace mleko z czosnkiem i miodem, herbatka z cytrynka, napary z majeranku;-)

Milego dnia:tak:

Dzień dobry o poranku:-)
Szykuję się do pracy ale mam lenia. Jak na razie brzucho nie boli (oby tak zostało) i innych dolegliwości też brak.
Wizytującym powodzenia a tym co do pracy aby szybko zleciało.
Miłego dzionka:-)

Dzień dobry pokazuje sie przed pojściem na procesje bo dziś Boże Cialo u nas wolne od pracy,tym które muszą iść do pracy milego dnia i oby szybko minął w spokoju.Gratuluje udanych wizyt i zdrowych bąbelków:-)Zajrze po poludniu jak czas pozwoli milego dnia wszystkim i pogodnego bo u mnie sie pogoda robi slonko świeci;-) 4Madlen-ankieta wypełniona Jeśli chodzi o kremy na rozstepy to ja kupiłam sobie w aptece krem świetnie sie rozprowadza ma delikatny zapach ja na niego narazie nie narzekam z firmy Palmers a zobaczymy czy będzie skuteczny dla kobiet w ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
Witam si i ja:-) My dzos wolne:-) boze cialo w pl. Ale ganiania mamh troche z Laura:-). Ale sloneczo pieknie swieci to sie przydadza spacerki:-D.
Pracujacym dzis szybkiego powrotu dzis z pracy:-).
Czas na kawe i jakies sniadanko:-)

Do góry