reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
4madlen przykro mi ale najważniejsze, ze Maleństwo jest i żyje:-)
neska ja mam za 2 tyg usg i mi nic nie powiedziała czy na czczo czy może mam wypic wodę przed, więc nie pomogę.

4madlen no to moze zadzwon do tego lekarza i zapytaj co i jak powiedz, ze chcialabys cos wiecej na ten temat wiedziec skoro wedlug niego moze trzeba sie bedzie martwic????????

Nathani ale Cie bidulo wymeczy:no: ja dzis odstawilam tabletki zobaczymy co sie bedzie dzialo, narazie jest ok;-)

Bulkaasia
i jak fajnie, ze szefowej sie odmienilo, oj ja nie wiem kiedy ja powiem:sorry2::sorry2::sorry2:

Cinamona alez piekne foteczki:)

Witam nowe mamusie:-)

Ostatnia edycja:
powiedział że dopóki nie zachodzi na ujście to jest dobrze i ze będziemy obserwować.... Kazał mi też brac nospe chociaz nie mam skurczy zadnych... Wlasnie nie wiem co mam zrobic, czy go zmienic czy nie... Podobno to swietny specjalista i na nfz to sie do niego czeka bardzo dlugo na wizyte wiec ja chodze prywatnie... Nie lubie tez zmieniac lekarza bo ten juz mnie poznal troszke i tak jakos nie wiem... Nawet nie wiem na kogo moglabym zmienic bo zawsze rozwazalam tylko tego co mi poprzednia ciaze (obumarłą) prowadził i tego co mam teraz...Dziwnie mi... Powiedzial tez ze z dzidzia wszystko dobrze, zebym sie nie martwila bo mam zdrowe dziecko... Ale wyszlam od niego ogłupiała conajmniej :/ a jeszcze M. Mial awarie w firmie i musial pojechac do Niemiec wiec siedze z tym sama:/

Madlen a nie powiedziałaś że chcesz zdjęcie ?

Cinamona gratulacje zdrowego dzieciaczka:-)

A to badanie jest wykonywane przez brzuch ?

Joanna- wiesz ja nie wiem, ona zadzwonila wczoraj wieczorem- w dodatku do mojego narzeczonego bo nie pamietalam swojego nr tel. i podalam jego. On byl w pracy i w trakcie rozmowy z nia padl mu tel. Tez dziwi mnie to ze na czczo bo w Pl robili mi usg i nie mowili ze na czczo mam byc. A co z tym piciem?

Madlen- moze idz do drugiego gina tak na konsultacje. Najwazniejsze, ze powiedzial ze z dzieckiem wszystko wporzadku.

Neska widzisz ja pytalam I bylo piwiedziane ze nie na czczo, wiec nie pomoge Ci specjalnie ale wiem ze jesli na czczo to nic nie wolno nawet wody. Ja na Twoim miejscu zadzwonilabym I spytala. Bo kobiecie w ciazy moze byc
Slabo jesli nie zje

reklama
Na czczo to czczo...co oznacza ze nie mozesz jesc ani pić ...jak by mozna było pic lekarz na pewno by powiedział ze ewentualnie mozna sie napic wody nie gzowanej ...ale na czczo oznacza ze nic nie wolno.

Do góry