reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

bulkasia nie wiadomo ci lepsze zaparcie czy rozwolnienie...odpoczywaj
Joanna czekamy na wieści
capucino piję dalej mam ten dziwny smak w ustach
ciril ja tez marzę kiedy się skończy I trymestr

reklama
Ja jakoś od wczoraj przy dłuższym staniu czuję, że brzuch rośnie ;) Skóra się jakoś naciąga czy co... ;p dobrze, że praca raczej siedząca. Ale dopiero przede mną, bulkaasia, jak Ci dobrze, że Ty już po pracy :)

I też dziś cierpię na jakieś dolegliwości żołądkowe... zaparć nie mam w ogóle, ale co jakiś czas właśnie rozwolnienia :/ ale za to ciśnienie dziś lepsze i głowa nie boli :)

Witam :)
Dziewczyny narzekacie trochę, że w pracy siedzicie. Co ja bym dała żeby teraz pracować :) doskwiera mi taka nuda w domu ;/ a teraz raczej mnie nikt nie przyjmie do pracy...

Tak, też jak mam za dużo wolnych dni to bym chciała pracować, a jak przychodzi co do czego to się odechciewa, bo akurat brzuch, bo głowa, bo senność ;) O drzemce za dnia często przypomina mi się za późno i czas się wtedy zbierać do roboty ;)

Cześć wszystkim,
oj byłam dziś w pracy odwiedzić towarzystwo, i trochę mi ich brakuje, ale tylko trochę. Właśnie jestem po drzemce, bo dziś jakiś szalony dzień. Od 5.30 na nogach i pełnych obrotach.
Co do polowań na allegro ( któraś z Was pisała, że szuka ubrań ciążowych-przeprasza, nie pamiętam kto), to udało mi się kupić spodnie z pasem, sukienkę i dwie bluzki- i jestem zadowolona:-) bo to różnie bywa, zwłaszcza co do używanych rzeczy.
A i już zaopatrzyłam się w więęększy biustonosz, bo w tych sprzed ciąży biust nieładnie się 'wylewa':no:
Jaki ładny bobasek kilka stron wcześniej, kiss- kiedy płeć będzie znana?

Miłego popołudnia życzę

Czesc dziewczyny
Glowa pelna wrazen, dzidzia ok, serce bije, dwie rece dwie nogi sliczna glowka zadarty nosek, I starsze niz na pasku bo rowno 13 tygodni.
Jak zobaczylam bijace serce to sie poryczalam. Bylo widac zebra mozg bylam pod wrazeniem naprawde dostalam 4 rozne fotki
Dziekuje wam wszystkim za wsparcie

Kiss sliczne zdjecia

reklama
Joanna super, gratuluję zdrowego Maluszka i trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwój:tak:

Ja nadal się męczę z rozwolnieniem:eek:

Do góry