reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

bulkasia nie wiadomo ci lepsze zaparcie czy rozwolnienie...odpoczywaj
Joanna czekamy na wieści
capucino piję dalej mam ten dziwny smak w ustach
ciril ja tez marzę kiedy się skończy I trymestr

reklama
Ja jakoś od wczoraj przy dłuższym staniu czuję, że brzuch rośnie ;) Skóra się jakoś naciąga czy co... ;p dobrze, że praca raczej siedząca. Ale dopiero przede mną, bulkaasia, jak Ci dobrze, że Ty już po pracy :)

I też dziś cierpię na jakieś dolegliwości żołądkowe... zaparć nie mam w ogóle, ale co jakiś czas właśnie rozwolnienia :/ ale za to ciśnienie dziś lepsze i głowa nie boli :)

Witam :)
Dziewczyny narzekacie trochę, że w pracy siedzicie. Co ja bym dała żeby teraz pracować :) doskwiera mi taka nuda w domu ;/ a teraz raczej mnie nikt nie przyjmie do pracy...

Tak, też jak mam za dużo wolnych dni to bym chciała pracować, a jak przychodzi co do czego to się odechciewa, bo akurat brzuch, bo głowa, bo senność ;) O drzemce za dnia często przypomina mi się za późno i czas się wtedy zbierać do roboty ;)

Cześć wszystkim,
oj byłam dziś w pracy odwiedzić towarzystwo, i trochę mi ich brakuje, ale tylko trochę. Właśnie jestem po drzemce, bo dziś jakiś szalony dzień. Od 5.30 na nogach i pełnych obrotach.
Co do polowań na allegro ( któraś z Was pisała, że szuka ubrań ciążowych-przeprasza, nie pamiętam kto), to udało mi się kupić spodnie z pasem, sukienkę i dwie bluzki- i jestem zadowolona:-) bo to różnie bywa, zwłaszcza co do używanych rzeczy.
A i już zaopatrzyłam się w więęększy biustonosz, bo w tych sprzed ciąży biust nieładnie się 'wylewa':no:
Jaki ładny bobasek kilka stron wcześniej, kiss- kiedy płeć będzie znana?

Miłego popołudnia życzę

Czesc dziewczyny
Glowa pelna wrazen, dzidzia ok, serce bije, dwie rece dwie nogi sliczna glowka zadarty nosek, I starsze niz na pasku bo rowno 13 tygodni.
Jak zobaczylam bijace serce to sie poryczalam. Bylo widac zebra mozg bylam pod wrazeniem naprawde dostalam 4 rozne fotki
Dziekuje wam wszystkim za wsparcie

Kiss sliczne zdjecia

reklama
Joanna super, gratuluję zdrowego Maluszka i trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwój:tak:

Ja nadal się męczę z rozwolnieniem:eek:

Do góry