reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Joasia czekamy na dobre wiesci
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja jakoś od wczoraj przy dłuższym staniu czuję, że brzuch rośnie Skóra się jakoś naciąga czy co... ;p dobrze, że praca raczej siedząca. Ale dopiero przede mną, bulkaasia, jak Ci dobrze, że Ty już po pracy
I też dziś cierpię na jakieś dolegliwości żołądkowe... zaparć nie mam w ogóle, ale co jakiś czas właśnie rozwolnienia :/ ale za to ciśnienie dziś lepsze i głowa nie boli
I też dziś cierpię na jakieś dolegliwości żołądkowe... zaparć nie mam w ogóle, ale co jakiś czas właśnie rozwolnienia :/ ale za to ciśnienie dziś lepsze i głowa nie boli
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Tak, też jak mam za dużo wolnych dni to bym chciała pracować, a jak przychodzi co do czego to się odechciewa, bo akurat brzuch, bo głowa, bo senność O drzemce za dnia często przypomina mi się za późno i czas się wtedy zbierać do roboty
Cześć wszystkim,
oj byłam dziś w pracy odwiedzić towarzystwo, i trochę mi ich brakuje, ale tylko trochę. Właśnie jestem po drzemce, bo dziś jakiś szalony dzień. Od 5.30 na nogach i pełnych obrotach.
Co do polowań na allegro ( któraś z Was pisała, że szuka ubrań ciążowych-przeprasza, nie pamiętam kto), to udało mi się kupić spodnie z pasem, sukienkę i dwie bluzki- i jestem zadowolona:-) bo to różnie bywa, zwłaszcza co do używanych rzeczy.
A i już zaopatrzyłam się w więęększy biustonosz, bo w tych sprzed ciąży biust nieładnie się 'wylewa'
Jaki ładny bobasek kilka stron wcześniej, kiss- kiedy płeć będzie znana?
Miłego popołudnia życzę
oj byłam dziś w pracy odwiedzić towarzystwo, i trochę mi ich brakuje, ale tylko trochę. Właśnie jestem po drzemce, bo dziś jakiś szalony dzień. Od 5.30 na nogach i pełnych obrotach.
Co do polowań na allegro ( któraś z Was pisała, że szuka ubrań ciążowych-przeprasza, nie pamiętam kto), to udało mi się kupić spodnie z pasem, sukienkę i dwie bluzki- i jestem zadowolona:-) bo to różnie bywa, zwłaszcza co do używanych rzeczy.
A i już zaopatrzyłam się w więęększy biustonosz, bo w tych sprzed ciąży biust nieładnie się 'wylewa'
Jaki ładny bobasek kilka stron wcześniej, kiss- kiedy płeć będzie znana?
Miłego popołudnia życzę
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Kiss piękne zdjęcia:-)
Asiu jak tam??
Asiu jak tam??
Joanna_Z
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Glowa pelna wrazen, dzidzia ok, serce bije, dwie rece dwie nogi sliczna glowka zadarty nosek, I starsze niz na pasku bo rowno 13 tygodni.
Jak zobaczylam bijace serce to sie poryczalam. Bylo widac zebra mozg bylam pod wrazeniem naprawde dostalam 4 rozne fotki
Dziekuje wam wszystkim za wsparcie
Kiss sliczne zdjecia
Glowa pelna wrazen, dzidzia ok, serce bije, dwie rece dwie nogi sliczna glowka zadarty nosek, I starsze niz na pasku bo rowno 13 tygodni.
Jak zobaczylam bijace serce to sie poryczalam. Bylo widac zebra mozg bylam pod wrazeniem naprawde dostalam 4 rozne fotki
Dziekuje wam wszystkim za wsparcie
Kiss sliczne zdjecia
reklama