reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
gryzon chwile po 14
bulkasia oby szybko minelo ;-)
asiu juz nie moge sie doczekac,aby zobaczyc bijace serduszko..
tak bardzo teraz sie boje :-(

​to ja jestem po madlen 79 też ide w środe na 15:15 :))) zrobilam sobie liste pytan do gina, bo zawsze mnie tak zagaduje ze zapominam pytac o wsystko teraz wyskocze z kartka:)))))

4madlen wsumie to mamy ta sama godzine,bo u mnie godzina wczesniej :-D
ja liste pyt.robie jutro..bo czasami z tych nerwow,albo nadmiaru wrazen moge polowe zapomniec

Hej dziewczyny, ja juz sie melduje po weekendzie, wyjazd nam sie udal, pogoda tez piekna bylo super;-) jutro juz do pracy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Asia myslalam dzis o Tobie, super wiesci:rofl2:

Gryzon ale fajnie, ze mdlosci przechodza:tak:

Kiss piekne foteczki:tak:

Co do opasek ja kupilam i na mnie nie dzialaja, od soboty biore te leki i bardzo pomagaja mam brac 3-4 biore 2 i jest duzo lepiej, duzo wiecej spie, ale z tym akurat tez lepiej bo wczesniej wogole spac nie moglam, tylko, ze apetyt mi sie poprawil i ciagle cos miele:sorry2:

OO Noukie - czyli to Ty czekałas na opaski - bo ja zapomniałam kto :)
Więc nie pomagają - szkoda, gdzies na forum kiedyś czytałam, że jakiejś lasce pomogły.
A o jakich lekach mówisz?

OO Noukie - czyli to Ty czekałas na opaski - bo ja zapomniałam kto :)
Więc nie pomagają - szkoda, gdzies na forum kiedyś czytałam, że jakiejś lasce pomogły.
A o jakich lekach mówisz?

Nie mi niestety nie pomagaly, ja biore Postafene, nie wiem czy jest dostepny w PL ale jeste naprawde super, wkoncu mozna cos zrobic mnie te mdlosci wykanczaly, przestudiowalam jego sklad i to same lagodne srodki typu laktoza itp;-)

Kiss dlaczego za wczesnie??? niektore kobiety czuja bardzo wczesnie pierwsze ruchy dziecka, tylko sie cieszyc:):)

Spadam do pracy milego dnia.

reklama
Dzień dobry o poranku.
Mi też zawsze mówili że najdokładniej można zobaczyć płeć około 20tż. Jednak to było 5 lat temu, teraz chyba sprzęt jest lepszy, dokładniejszy. Ja mam wizytę na początku czerwca, myślę że pójdę między 1 a 7.
Właśnie się zważyłam i waga od początku ciąży stoi, ale tylko rano. Wieczorami mam około +2kg :-D u gin na ostatniej wizycie i na tej której będę ważyć się będę raczej po lekkim śniadaniu.

Gratuluję udanych wizyt. Widok malutkiego serduszka na monitorze, rączek, nóżek i innych części ciała jest najsłodszym i najbardziej wzruszającym widokiem. Ja zawsze ocieram łzy :laugh2:
Trzymam kciuki za następne wizyty. Nie ma się czym denerwować, wszystko będzie dobrze. Trzeba się cieszyć bo stres może udzielić się maleństwu.

Do góry