reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Hej dziewczyny, ja juz sie melduje po weekendzie, wyjazd nam sie udal, pogoda tez piekna bylo super;-) jutro juz do pracy
Asia myslalam dzis o Tobie, super wiesci
Gryzon ale fajnie, ze mdlosci przechodza
Kiss piekne foteczki
Co do opasek ja kupilam i na mnie nie dzialaja, od soboty biore te leki i bardzo pomagaja mam brac 3-4 biore 2 i jest duzo lepiej, duzo wiecej spie, ale z tym akurat tez lepiej bo wczesniej wogole spac nie moglam, tylko, ze apetyt mi sie poprawil i ciagle cos miele
Asia myslalam dzis o Tobie, super wiesci
Gryzon ale fajnie, ze mdlosci przechodza
Kiss piekne foteczki
Co do opasek ja kupilam i na mnie nie dzialaja, od soboty biore te leki i bardzo pomagaja mam brac 3-4 biore 2 i jest duzo lepiej, duzo wiecej spie, ale z tym akurat tez lepiej bo wczesniej wogole spac nie moglam, tylko, ze apetyt mi sie poprawil i ciagle cos miele
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Joasiu super wiesci. Ciesze sie.
Madlen i Madlen trzymam kcuuki.
Ide jesc bo az mnie cofa....
Madlen i Madlen trzymam kcuuki.
Ide jesc bo az mnie cofa....
Jaki ładny bobasek kilka stron wcześniej, kiss- kiedy płeć będzie znana?
mi się nie śpieszy ale myśle że około 20 tyg. Od wczoraj mam wrażenie że czuje ruchy takie delikatne muskanie ale chyba mi się wydaje bo to strasznie wcześnie
Noukie
Majowa mama 2007
OO Noukie - czyli to Ty czekałas na opaski - bo ja zapomniałam kto
Więc nie pomagają - szkoda, gdzies na forum kiedyś czytałam, że jakiejś lasce pomogły.
A o jakich lekach mówisz?
Nie mi niestety nie pomagaly, ja biore Postafene, nie wiem czy jest dostepny w PL ale jeste naprawde super, wkoncu mozna cos zrobic mnie te mdlosci wykanczaly, przestudiowalam jego sklad i to same lagodne srodki typu laktoza itp;-)
Kiss dlaczego za wczesnie??? niektore kobiety czuja bardzo wczesnie pierwsze ruchy dziecka, tylko sie cieszyc
Spadam do pracy milego dnia.
reklama
Dzień dobry o poranku.
Mi też zawsze mówili że najdokładniej można zobaczyć płeć około 20tż. Jednak to było 5 lat temu, teraz chyba sprzęt jest lepszy, dokładniejszy. Ja mam wizytę na początku czerwca, myślę że pójdę między 1 a 7.
Właśnie się zważyłam i waga od początku ciąży stoi, ale tylko rano. Wieczorami mam około +2kg u gin na ostatniej wizycie i na tej której będę ważyć się będę raczej po lekkim śniadaniu.
Gratuluję udanych wizyt. Widok malutkiego serduszka na monitorze, rączek, nóżek i innych części ciała jest najsłodszym i najbardziej wzruszającym widokiem. Ja zawsze ocieram łzy
Trzymam kciuki za następne wizyty. Nie ma się czym denerwować, wszystko będzie dobrze. Trzeba się cieszyć bo stres może udzielić się maleństwu.
Mi też zawsze mówili że najdokładniej można zobaczyć płeć około 20tż. Jednak to było 5 lat temu, teraz chyba sprzęt jest lepszy, dokładniejszy. Ja mam wizytę na początku czerwca, myślę że pójdę między 1 a 7.
Właśnie się zważyłam i waga od początku ciąży stoi, ale tylko rano. Wieczorami mam około +2kg u gin na ostatniej wizycie i na tej której będę ważyć się będę raczej po lekkim śniadaniu.
Gratuluję udanych wizyt. Widok malutkiego serduszka na monitorze, rączek, nóżek i innych części ciała jest najsłodszym i najbardziej wzruszającym widokiem. Ja zawsze ocieram łzy
Trzymam kciuki za następne wizyty. Nie ma się czym denerwować, wszystko będzie dobrze. Trzeba się cieszyć bo stres może udzielić się maleństwu.