reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Dawno mnie nie było bo jakoś brak wigoru miałam. Trochę mi dolegliwości odeszły ale od wczoraj jestem załamana :-( Zauważyłam wczoraj wieczorem na bieliźnie trochę krwi a rano na papierze troszkę brązowego śluzu i koniec. Aż dzisiaj rano się z ryczałam , pół nocy nie przespałam , M mnie pociesza że wszystko będzie dobrze. Mój gin dzisiaj nie przyjmuje , spróbuje się wepchnąć jutro:-( Próbuje pozytywnie myśleć bo te plamienia wystąpiły mniej więcej w czasie kiedy powinnam okres dostać , ale czarne myśli ciągle nade mną...

Pozdrawiam Was serdecznie , po odpisuje następnym razem ...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Od dwoch dni tylko was czytam bo na pisanie nie mam sily.
Od niedzieli czuje sie fatalnie. Wczoraj przelezalam caly dzien w lozku bo mnie mdlosci meczyly. Przez kilka wczesniejszych dni czulam sie swietnie i myslalam ze juz mi przeszly wszystkie nieprzyjmnosci ciazowe, ale jak widac za wczesnie sie cieszylam.
Dzisiaj z rana poszlam do fryzjera podciac wlosy i gdy fryzjerka mi juz je suszyla tak mi sie slabo zrobilo ze prawie zemdlalam. Polozylam sie na chwile na leznace u kosmetyczki bo inaczej bym nie wytrzymala. Co za wstyd :zawstydzona/y:
Teraz sie pakuje bo jutro w koncu wracamy do domu, ciesze sie bardzo bo u tesciow troche mi sie nudzi. Nie ma to jak w domu.

Tinka bardzo ci wspolczuje, musisz byc silna. jakos to przetrwasz a pozniej bedzie juz tylko lepiej.

Tym z was ktore sa po wizycie, ciesze sie razem z wami.
I trzymam kciuki za najblizsze wizyty.

buziaki

fiolka wizyta 29 maja
liwuś no ten dzień 21 . nic się póki co nie dzieje.
Liwuś na którego masz termin?

Lekarz mi nie wyliczył jeszcze tylko potwierdził to co zobaczyła na USG czyli termin wg USG i OM na 29.12. Wizytę planowaną mam 4.06 ale postaram wcześniej dostać ze względu na te plamienia. Jeśli natomiast będzie wszystko w porządku do tego piątku to chyba poczekam do 4.06 . wczoraj w ogóle źle się czułam , tak jakbym miała zaraz okres dostać a potem to plamienie. Ehh....

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny kurde dawno mnie nie bylo...a tu z 10 stron do nadrobienia. postaram sir nadrobic ale nie obiecuje..bo mam zajecie..Majeczke. Ja mam usg ze szpitala dopiero 26.06 to bedzie jakos 13 tydzien, strasznie pozno. A i tak bede musiala isc sama na prywatnie na przeziernosc karkowa bo w szpitalu nie chca tego robic...po co sprawdzac czy dziecko moze miec dałna skoro i tak trzeba je urodzic...narazie w pracy jest niezle ,czuje sie dobrze,poza malymi mdlosciami,zawrotami glowy i mam strasznie wyczulony wech....wszystko mi smierdzi.

Dzień dobry ja dopiero po 13 dotarłam do domu z krakowa z tego usg genetyczznego i jestem bardzo szczęśliwa bo drugie dzieciątko zdrowe jhak rydz fuikało koziołki dziś tak że nie mogła lekarka z lekarzem za nim za nią nadążyć zmierzyliśmy wszystko wszystko tak jak być powinno na usg prawie nie oddychałam z nerwów lekarz mnie uspokajał dostałam na pamiatke jedno zdjęcie 4d a reszta fotek ktorych było wpierony zostało dokumentach szpitala nie znam płci bo przez 40 minut usg bąbel uparty nie pokazał co ma miedzy nogami pobrali mi krew do testu pappa w piątek mam dzwonić czy wyniki są już do odebrania i co tam wyszło. Jestem po prostu przeszczęsliwa,bardzo wam kochane współczuje tych męczących ciążowych dolegliwości życze wam żeby wam ustapiły i żebyście mogły sie cieszyć swoim stanem:tak:

Didior-a jak u ciebie po wizycie już? Joanna-dziękuje będziemy czekaly za kilka dni na wieści od ciebie z twojego usg Nathani sie odzywała co z nia? Noukie-to jutro my za ciebie kciuki trzymamy:tak:

reklama
No Wiolka super wieści. Obyśmy wszystkie tylko takie otrzymywały.
Ja się dzisiaj umawiałam na usg prenatalne... Termin mam na 13 czerwca. Ale mam stracha!!!!!!!!!!!!! Jednocześnie ciągle wierzę, że tym razem musi być wszystko dobrze

Do góry