reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

nathani masz możliwość podjechac na izbę? to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie. Podejrzewam ze gin tez by Ci to poradził:sorry2:
Nie zostawiaj tego tak

Tinka współczuję bardzo.....:-:)-(

4madlen Tobie juz 14 tydz. leci:szok: nie masz terminu na listopad?

Mój gnom mały nie chce usnąć no...

Aaa i dzięki za rady odnośnie tych włosów. Nie poszłam do fryzjera. Wstrzymam się, są sprawy ważne i ważniejsze:tak:

reklama
Dobry wieczór :tak: Czytałam was na bieżąco ale jakoś weny nie było na pisanie :zawstydzona/y: U mnie nic ciekawego, brzuszek czasem pobolewa, cyce wielkie jak mleczarnie w dodatku tak mi brzuch wywaliło, że już chyba nie da się ukryć tej ciąży :-D Dziś spotkałam kuzynkę i mi wyjechała z hasłem "ale ci się przytyło chyba że drugie w drodze?" :-D
Witam nową mamusię i gratuluję :tak:
Tinka bardzo ci współczuję kochana, trzymaj się - przytulam :tak:
Nathani posłuchaj dziewczyn i śmigaj na IP.
Dziewczynom, które mają wizyty z położną za sobą gratuluję wspaniałych położnych - oby wasze ciąże były tak prowadzone do końca :tak:
Ania fajnie z tymi truskawkami - niech się kręci biznesik jak najlepiej :tak:
Fiolka czemu chcesz odsprzedać dzienniczek? Pytam z ciekawości bo w pierwszej ciąży za mną też chodziło ale w końcu zrezygnowałam i się zastanawiam czy ci się nie spodobał? Jak dziś samopoczucie?
Idę polookać co tam jeszcze naskrobałyście :-)

Czytam Was dziewczyny codziennie... Mdlosci i wymioty nie daja mi spokoju i codziennie w pracy po lunchu starsznie mi sie chce spac ze ledwo dotrzymuje do 17, ajkas tatalna masakra. Czekam na 12 tydzien mam nadzieje ze mi to przejdzie. Za 2 tygodnie jedziemy do Barcelony i obawiam sie ze cala Barcelone obrzygam :( Zastanawialam sie czy zrezygnowac ale szkoda mi bo pewnie drugi raz nam taka okazja sie nie zdazy.

Lolcia po prostu wpadł mi w oko inny który widziałam na żywo :sorry2:
Zapraszam cena do negocjacji :)
Ja mam dość, jak nie mdłości to potworny ból żołądka :-(
nie mogę wysiedzieć jedynie ciągle leże

Wisienka może akurat do czasu wyjazdu ci się poprawi? Tego ci życzę bo później faktycznie może być ciężko się wybrać :-)
Fiolka a nie dziękuję jest mi to zbędne :-p

Hejka...

Czytam, ze mdlosci u prawie wszystkich gora:-:)-:)-( u mnie niestety tez, tak sobie myslalam, ze im dalej w las tym beda lzejsze, nie zakladalam, ze sie pogorszyc moze:no::no::no::no:

Wisienko za dwa tygodnie moze jeszcze odpuszcza, ja wyjezdzam w ten weekend i nie wiem jak dam rade:-:)-(

Nathani jedz lepiej na izbe:sorry2::sorry2:

Wiola, Didor powodzenia jutro na wizytach, ja mam w czwartek;-)

Noukie Tobie tez zycze powodzenia na wyjezdzie, abys nie myslala o dolegliwosciach tylko cieszyla sie czasem wolnym!

Bulkaasia ciesze sie ze wizyta udala sie!!

reklama
Ania tak mi zalecił lekarz, ale moja znajoma która chodzi do innego i również jest w ciąży łyka to samo, a zlecił jej inny lekarz niż mój. Dla pewności spytam przy kolejnej wizycie .

Do góry