reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
a Ty MamaPatryka jestes 89 rocznik? ja tez ;d hyhy ;)

ja ze względu na lekarz bym wybrała ten sam szpital ale boje sie ze znowu będą mnie mieli tam w dupie i ze bedzie terror karmienia piersią, a ja nie mam zamiaru :p Mała na tym dobrze wyszła ze jadła mleko modyfikowane :)

królewna ja nie miałam zadnych krostek nigdy przed @ a tu ooo.. az w szoku jestem..

ja tez zazwyczaj nie mam, a ostatnio pełno różnych czerwonych i innych :p
ale czy to coś znaczy.. hehe :p

własnie siedze z drinkiem :) mąż poszedł na mecz :D hehe
mam nadzieje ze to mój ostatni drink w tym roku :D:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o prosze jaki tutaj ruch sie zrobil :-D
Marcia a ty pierwsze dziecko urodzilas miesiac po terminie,dobrze przeczytalam ?

a co do pryszczy..to ja rzadko mam,ale przed @ czasami sie pokazywaly

a Ty MamaPatryka jestes 89 rocznik? ja tez ;d hyhy ;)

ja ze względu na lekarz bym wybrała ten sam szpital ale boje sie ze znowu będą mnie mieli tam w dupie i ze bedzie terror karmienia piersią, a ja nie mam zamiaru :p Mała na tym dobrze wyszła ze jadła mleko modyfikowane :)

a ja strasznie dobrze wspominam karmienie piersia mojego syna spal potem 4,5godzin :-D cisza

krolewna nie pisz posta pod postem tylko edytuj ;-)
ja czekam na M.zaraz powinien byc i ide smazyc dla niego nalesniki :tak:

o prosze jaki tutaj ruch sie zrobil :-D
Marcia a ty pierwsze dziecko urodzilas miesiac po terminie,dobrze przeczytalam ?

a co do pryszczy..to ja rzadko mam,ale przed @ czasami sie pokazywaly

Przepraszam bo dobre to bylo ,,Ale tu ruch sie zrobil az sie zasmialam ,,, i maz tu mnie ucisza :-D:-D oby z tym ruchem jak najwiecej

ja męcze PIT-y ale no az mi sie nie chce.. :) ja piwa i drinków wcale nie pije:) jakoś mnie nie ciągnie..eee to ja najmłodsza ja jestem rocznik 90:) sam początek:) heh

Urodziłam 2 miesiące za wcześnie :-pTeż karmiłam piersią :-) przez 8 miesięcy...
A ja przedwczoraj drinka piłam :-D obym przez jakiś czas nie mogła :tak:
Ja już organizuje w głowie pokoik dziecięcy :sorry: muszę dwójkę w jednym zmieścić, a nieduży jest... Chcę antresolę kupić, a pod nią dać łóżeczko malca :-)
ja jestem młodsza :-D 92r ;-)

reklama
Kinga ja CI powiem, ze ja przez całą ciąże chciałam karmić Małą, nawet butelki w domu nie miałam do porodu :D ale Mała jak sie urodziła to cały czas spała, i nawet pielęgniarki nie mogły jej dobudzic na karmienie :D jaja były ;D wszyscy o nas gadali :D hehe dzieci w naszej sali ryczały :D a Mała spała calutki czas ;d potem była zółtaczka a to wiadomo dziecko tez senne i tak tydzien ponad były smy w szpitalu i ona non stop spała :D także tylko butelke akceptowała bo nie musiała sie wysilać i jadła przez sen :D a teraz uważam ze to wspaniałe co sie stało, bo Mała zaczeła szybko przesypiać całą noc, a ja mogłam wychodzic nie martwiąc sie ze dziecko bedzie głodne :O)
każdy ma swoje zdanie wiadomo :) ale kolejne dziecko tez bede karmin tak jak Małą :)

Marcia: ja tez juz urządam pokoj :D chociaż jeszcze nic nie wiadomo haha ;)
my będziemy mieć domek więc każde dziecko dostanie swój pokoik ;) hehe

obyśmy sie tam juz w 4 wprowadzili ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry