reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Madlen79 Motylek dobrze mowi, idziesz do GP, pozniej dostajesz list od poloznej, scan w 12tc i 20tc. Ciaze prowadzi polozna, mierzy brzuszek, wazy Ciebie, sprawdza krew i slucha serduszka i pulsu dzidziusia.
Percia trzymam kciuki &&&

reklama
madlen i percia: bosz... mnie tez wysypało na twarzy, a u was to normalne przed okresem niby? bo ja zazwyczaj nie mam zadnych 'rzeczy' na twarzy, a tu od ponad tygodnia nonstop ;/

Marcia 92: we wtorek to nie za wczesnie na test? masz miec wtedy @? :))

kurcze a ja nadal zadnych bolów ani nic, zazwyczaj przed okresem pobolewał mnie brzuch a dzis nic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kupiłam 3 testy więc pierwszy zrobię we wtorek, a jak wyjdzie negatywny to w dzień (nie)spodziewanej @ :-p
Co do imion to... Ja chciałabym chłopca Kacperka :-D
Już wiem jaki gin będzie prowadzić moją ciążę(mam nadzieję, że nie wyimaginowaną :no:) - w pierwszej dzięki niemu urodziłam miesiąc później.
Ahh.. Chciałabym mieć już piękny, okrągły brzusio :-D

Kupiłam 3 testy więc pierwszy zrobię we wtorek, a jak wyjdzie negatywny to w dzień (nie)spodziewanej @ :-p
Co do imion to... Ja chciałabym chłopca Kacperka :-D
Już wiem jaki gin będzie prowadzić moją ciążę(mam nadzieję, że nie wyimaginowaną :no:) - w pierwszej dzięki niemu urodziłam miesiąc później.
Ahh.. Chciałabym mieć już piękny, okrągły brzusio :-D

Ja tez tak bym chciala :-D wszystkim wam sie uda trzeba miec nadzieje prawda? duzo z nas tez czeka czekalo :tak:
a mi sie dzis przysnelo na 2 godzinki .Dzieci graly na kompie a ja lulu :-) i co ja w nocy bede robic .

Ja tez tak bym chciala :-D wszystkim wam sie uda trzeba miec nadzieje prawda? duzo z nas tez czeka czekalo :tak:
a mi sie dzis przysnelo na 2 godzinki .Dzieci graly na kompie a ja lulu :-) i co ja w nocy bede robic .

ohh ja tez bym chciała miec brzusiooooo nynyny, chociaż w pierwszej nie miałam :p dopiero miesiąc przed sie powiększył :D

Mała sie kąpie, zaraz jej musze mleko daz ;p

ja tez wiem jaki lekarz bedzie moja ciąze prowadził :) hehe tylko najgorzej ze ja nie chce juz rodzić w tym szpitalu w którym on pracuje... źle mnie tam traktowano eh. jeszcze sie zastanowie.

wpadne tu za troche, jak Mała pojdzie spac ;)

Martuś a ile miałaś lat kiedy pierwsze dziecko urodziłaś, bo widzę ze my chyba najmłodsze :D .
Ja już też imię wybrałam hehe:zawstydzona/y:
chlopczyk:Filip
dziewczynka Zofia Hanna.

Już myślę nad moją przemową na temat kolejnej CC , bo nie chce SN.;-) A ,że jestem już po CC więc duże prawdopodobieństwo kolejnego cięcia:-)

Ostatnia edycja:
ohh ja tez bym chciała miec brzusiooooo nynyny, chociaż w pierwszej nie miałam :p dopiero miesiąc przed sie powiększył :D

Mała sie kąpie, zaraz jej musze mleko daz ;p

ja tez wiem jaki lekarz bedzie moja ciąze prowadził :) hehe tylko najgorzej ze ja nie chce juz rodzić w tym szpitalu w którym on pracuje... źle mnie tam traktowano eh. jeszcze sie zastanowie.

wpadne tu za troche, jak Mała pojdzie spac ;)

mnie juz tak widocznie wyzuca w 5 miesiac ,a teraz niewiem jak to bedzie ciagle cos wcinam a to serek plesniowy pycha duzo czosku i tosty z nim i duzo salaty jak krolik :-D jogurty w duzych wiaderkach jeszcze miesiac i sie w spodnie nie zmieszcze .:tak:

Ja tak patrze ze nowy temat nam sie tworzy imiona dla dzieci Mama patryka zapisz nowy temat dziewczyna sie podoba to sie zakceptuje

Ostatnia edycja:
u mnie zlikwidowali szpital w którym rodziłam :angry: Przenieśli gdzieś, wszystko inaczej, wszyscy inni... Bez sensu! W pierwszej ciąży się brzusiem nie nacieszyłam, bo jak już pisałam zrobili mi cesarkę w 32tc :-( Ostatnimi czasy już kilka razy myślałam, że jestem w ciąży, ale teraz jest jakoś inaczej... :tak: tak pozytywnie :-)
Moja mała nabawiła się anginy i antybiotyk bierze :baffled:

reklama
Do góry