reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

fiolka wizyta 29 maja
liwuś no ten dzień 21 . nic się póki co nie dzieje.
Liwuś na którego masz termin?

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki

witam poniedziałkowo. Za mną całoweekendowy zjazd na studiach. Umordowało mnie to siedzenie na twardych krzesłach i zrywałam się wcześniej jak tylko była taka możliwość. Dziś już jestem w domu na takim najprawdziwszym zwolnieniu - losie jak mi dziwnie.

Witajcie
Dziękuję wszystkim za modlitwę i ciepłe słowa
U mnie nadal bez zmian, czekam
tylko już się nie czuję jak w ciaży
bywa ciężko

dbajcie o siebie i swoje maluszki
żeby nikt z tego forum nie musiał pisać już więcej złych wieści, żebyście tuliły w grudniu swoje maleństwa

tak bardzo się boję

Dzień dobry witam sie poniedziałkowo miałam też ciężki weekend na szczęscie już za soba w środe jade na usg genetyczne moze poznamy płec zobaczymy jak to będzie bułkasia -&&&&&&&&&&&&&&za wizyte:tak: Lenka-trzymaj sie kochana dużo siły ci życze Noukie-przyszły te opaski? Ja wczoraj zasłabłam wychodząc spod prysznica pomimo że kapałam sie w letnie prawie zimmnej wodzie dzis też mnie cos cmi głowa i teraz tak sobie sie czuje milego dnia wszystkim

Lenka trzymaj się....
Dziękuje Dziewczyny, dziś dość szybko poszlo:-) Pewnie dlatego, ze poczatek:-)
Ale padam, siedzenie w slońcu wykańczy, znaczy pod cieniem ale slońce non stop świeci prawie, że w oczy:-)
Ide na pierogi^^

reklama
Joanna Z- nie martw sie tym sluzem, moj gin w Pl powiedzial ze to normalne i ze bedzie go coraz wiecej. Wiadomo chodzi tu o sam sluz, bez krwi. Pozdrawiam.

Ps. ja midwife mam jutro pierwszy raz- powiedzcie mi jak to wyglada :) o co pyta

Do góry