reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

tez mysle ze to super pomysł :) a apropo imion ;> wybrałyscie jakies? bo ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży ale od dawna juz szukam idelanych imion :D hehe zeby byly przygotowane ;)

reklama
Motylek pomysl super ;-)
a co do imion..to u mnie bedzie z tym problem...bo wybor zostawiam dzieciom,a kazde z nich ma inny pomysl i nie moga sie dogadac :-D
Kiss slodka kruszynka :tak:

kiss125 : ślicznotka :tak:

krolewnazmarcepana: ja nie jestem w ciąży a nad imionami też myślę :-) wiadomo chciałabym teraz córkę :-) a imię dla niej to Maria - po mojej mamie, która zmarła rok temu a chłopczyk to Mikołaj :) takie są propozycje na teraz ale jak będzie to się okaże :happy: mój mąż bardzo chce córkę Lenkę :tak: też mi się podoba ale wolałabym Marysię po mamie :happy:

A reszta? Jakie macie dziewczyny pomysły na imiona dla swoich okruszynek???

my jak wybieralismy dla pierwszego dziecka, nie wiedzielismy co bedzie to było Ada,Maja lub Miłosz, Mikołaj :)
dla chłopca nadal mi sie podobają te imiona chociaż jest jeszcze Olaf :)
a dla dziewczynki bardzo mi sie Lena podoba własnie :) hehe to sliczne imie
i jakbym miała miec dziewczynke to chce którkie imie :)
ogolnie mi sie podobają takie imiona których niekoniecznie trzeba zdrabniac zeby dziecko wołać :)

dziewczyny we wtorek mam wizyte u GP !!! jak sie ciesze..za duzo pewnie tam sie nie dowiem..,ale chociaz mnie zobaczy i wysle list do szpitala :tak:,a ja moze bede troszke spokojniejsza !!!

Ja bym chciała dziewczyne i narazie mam imie tylko dla dziewczynki LILIANA. Bo mój syn ma Kamil a córka Nikola.No okaże się co na to mój mąż

dziewczyny we wtorek mam wizyte u GP !!! jak sie ciesze..za duzo pewnie tam sie nie dowiem..,ale chociaz mnie zobaczy i wysle list do szpitala :tak:,a ja moze bede troszke spokojniejsza !!!

O super ja tez musze podskoczyc do przychodni, i sie umowic z polozna, choc mnie pod opieka ma Tzw Wczesna Klinika Ciazy, a wiec z ta pozlona tak az mi sie nie spieszy, pewnie bedziemy mialy 1 scan od poloznej pod koniec maja

reklama
Motylek a ty moze orientujesz sie jak wyglada prowadzenie ciazy w UK?,bo ja moja dwojeczke rodzilam w Polsce..
a czemu bedziesz pod opieka wczesnej kliniki ciazy ???

Do góry