reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Madlen cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze
Miałam na 19 lekarza ale wcześniej miałam zadzwonić i się upewnić i sie okazało że dzisiaj mnie nie przyjmie bo jeszcze jest w przychodni
i dopiero jutru do południa
ile mozna czekac i myśleć

reklama
4madlen wspaniałe wieści i moje gratulację :-)
lenka co sie odwlecze to nie uciecze, będzie dobrze!
Zjadłam tego mielonego na obiad i ciągle mi się on odbija. mam wrażenie, że nie moge go przetrawić, ehh:eek:

Podczytuje Was dziewczyny ale jakiś mam brak weny na pisanie :-( W ogóle jakiś taki mam dzień smutaśny..

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne:-)
Miłego wieczoru

Hej!!! Jestem po usg!!!
Dzidzi ma 2 cm, według usg to 8 tyg i 4 dni... serce bije 171/min...
I w końcu informacja dobra o tyle, źe wierm skąd krwawienie, a zła o tyle, że nie fajnie, że jest... mam wielkiego krwiaka podkosmówkowego:crazy:... że też w szpitalu 3x robili usg i go nie widzieli:no::no::no:
Mam się oszczędzać, a następna wizyta za tydzień w czwartek... NO IO POWIEDZIAŁ, ŻE Z TAKIM OBRAZEM USG TO MNIE DO PRACY NIE PUŚCI:-(
i nadal mam odpoczywać i pachnieć...

Hej!!! Jestem po usg!!!
Dzidzi ma 2 cm, według usg to 8 tyg i 4 dni... serce bije 171/min...
I w końcu informacja dobra o tyle, źe wierm skąd krwawienie, a zła o tyle, że nie fajnie, że jest... mam wielkiego krwiaka podkosmówkowego:crazy:... że też w szpitalu 3x robili usg i go nie widzieli:no::no::no:
Mam się oszczędzać, a następna wizyta za tydzień w czwartek... NO IO POWIEDZIAŁ, ŻE Z TAKIM OBRAZEM USG TO MNIE DO PRACY NIE PUŚCI:-(
i nadal mam odpoczywać i pachnieć...

I to najlepsze co możesz zrobić. Wiele krwiaków po prostu się wchłania i nie ma z nimi problemów. I oby tak samo było u Was. Powodzenia

Bardziej wrazliwe z was niech nie ogladaja prosze. Ja sie tylko zastanawiam gdzie jest sprawiedliwosc. Czlowiek nosi pod sercem cud a potem.....
http://www.takealookatthisfb.pl/watch_it.php?movie=40

Dobry wieczór :-)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :tak: I dziękuję za miłe słowa o maleństwie :tak:
Ciril ważne, że maluszek rośnie i serduszko bije. Teraz odpoczywaj ile się da i staraj myśleć pozytywnie - czas na pewno milej zleci :tak: masz nas i możesz pisać co chwilę żeby tylko czas jakoś zapełnić :tak:
Wiolka będzie dobrze :tak: Nie stresuj się tym oddziałem. Uśmiech na twarz bo tym razem będzie dobrze :tak:
4madlen to nieładnie się lekarz zachował, skoro się umówił z tobą to powinien był słowa dotrzymać. Szczęście że udało ci sięgo dorwać. A płcią się nie przejmuj - później będzie bardziej wiarygodna :tak:
Lenka zaciskam kciuki, żeby wszystko było w porządku :tak:
Mi wczoraj lekarz zrobił wykład na temat toxo. W pierwszej ciąży miałam obydwa wyniki ujemne i teraz muszę powtórzyć. Za to cytomegalie czy jak to się tam zwie już przechodziłam. Mam tylko liczne bakterie w moczu i muszę łykać lekarstwo. Później potworzyć mocz i jeżeli wyniki się nie poprawią to trzeba zrobić posiew. Zdjęcie maluszka w wątku o usg :-) Idę poczytać co tam jeszcze u was i gesslerkę oglądać. Buziam

reklama
Ciril moje gratulację, najważnieszjsze, że słyszałaś serduszko. Oszczędzaj się i odpoczywaj :-)
Joanna widziałam ten filmik wczoraj i aż mi łzy pociekły. To potwór nie matka!!! Taką to do pieca i spalić:wściekła/y:

Nadal boli mnie żołądek po tycm mielonym, chyba mi zaszkodził. Miętę sobie zrobiłam i teraz idę się położyć.
Kolorowych snów...

Do góry