reklama
Wiolka - spokojnie, to chyba rutynowe badanie, ja od razu miałam powiedziane że kolejne będzie usg genetyczne. Bardzo dobrze że je teraz robą - jak sobie przypomne opowiesci babci, że wogóle nic nie badali - uuuu ciarki mam. Szkoda tylko że od razu Ci go lekarz nie zrobił tylko odsyła do szpitala.
4madlen - kciukasy.
Właśnie pichce zupę. Dzisiaj postanowiłam nie leżeć tylko pracować, pracować pracować
4madlen - kciukasy.
Właśnie pichce zupę. Dzisiaj postanowiłam nie leżeć tylko pracować, pracować pracować
F
fogia
Gość
hej dziewczynki
byłam dziś u lekarza i jestem już na L4. Dzidzia oglądana nie była bo 31 mam mieć już to dokładne usg sprawdzające przezierność karku itd. Mam łykać witaminki, zrobić tonę badań i odpoczywać jak najwięcej (
). Dostałam też czopki na wymioty. Wcale o nie nie prosiłam ale akurat dzisiejszy poranek nie należał do zbyt udanych i nawet tuż przed wizytą zmuszona była zaliczyć przychodniowy kibelek. No i lekarz widząc co się dzieje stwierdził, że nie ma powodu się tak męczyć i lepiej się wspomóc farmakologicznie.
wiolka rozumiem Cię, ja przed zwykłym usg mam mega nerwy i duże ciśnienie. A tu jeszcze szpital. Trzymam kciuki aby to wszystko było tylko formalnością i długo Cię tam nie trzymali. No i aby wyniki były dobre!
byłam dziś u lekarza i jestem już na L4. Dzidzia oglądana nie była bo 31 mam mieć już to dokładne usg sprawdzające przezierność karku itd. Mam łykać witaminki, zrobić tonę badań i odpoczywać jak najwięcej (
wiolka rozumiem Cię, ja przed zwykłym usg mam mega nerwy i duże ciśnienie. A tu jeszcze szpital. Trzymam kciuki aby to wszystko było tylko formalnością i długo Cię tam nie trzymali. No i aby wyniki były dobre!
Joanna_Z
Fanka BB :)
Ciril trzymam kciuki
Fiolka_130
Fogia mi gin mówiła o tych czopkach w ostateczności jak kobieta nie może funkcjonować
bo nie ma udowodnione czy nie szkodzą, przynajmniej mi tak mówiła.
Lenka spokojnie poczekaj do wizyty, trzymam kciuki :*
bo nie ma udowodnione czy nie szkodzą, przynajmniej mi tak mówiła.
Lenka spokojnie poczekaj do wizyty, trzymam kciuki :*
IgM dodatnie
mam toxo i co ja mam teraz zrobić nawet nie wiem czy serdszko bije wizyta dopiero wieczorem
Lenka - to czekamy do wizyty, zobaczymy co lekarz powie, trzymaj się, na pewno dostaniesz antybiotyk i zaraz będzie ok
wiolka23
Ciril kciuki za wizyte dziekuję wam bardzo za pocieszenia i dobre rady:-) Fogia-moja znajoma wymiotowała przez pierwsze 2 tyg i odrazu na wizycie dostałą czopki które pomogły i dolegliości jej ustapily uważam że jeśli można sobie pomóc to czemu tego nie robić tymbardziej że wymioty pustoszą organizm mamy i dziecko nie ma substancjii odżywczych jeśli mama nie może nic przełknąć po to to wymyślili ;-) Lenka-mam nadzieje ze wszystko będzie wporządku zobaczysz co ci powie lekarz trzymaj sie
reklama
Hejka, ja już po pracy. Dzisiaj wróciłam troszkę wcześniej bo sie uporałam ze wszystkim przed czasem. Zrobiłam sobie kawke bezkofeinową bo miałam strasznie ochotę. Z reguły nie pijam kawy (sporadycznie w niedzielę mężowi do towarzystwa) a tutaj taka zachcianka;-)
wiolka jaki ten Twój maluszek już duży!!! Co do badań to na pewno wszystko będzie w porządku. Trzymam kciuki Kochana
4madlen, Ciril czekam na wieści z niecierpliwością i trzymam kciuki:-)
lenka nie ma co sie stresować za wczasu. Zobaczysz, że u lekarza wszystko sie wyjaśni i na pewno Ci pomoże. jestem z Toba i daj znać jak poszło.
Na obiad mielone,ziemniaczki i buraczki
wiolka jaki ten Twój maluszek już duży!!! Co do badań to na pewno wszystko będzie w porządku. Trzymam kciuki Kochana
4madlen, Ciril czekam na wieści z niecierpliwością i trzymam kciuki:-)
lenka nie ma co sie stresować za wczasu. Zobaczysz, że u lekarza wszystko sie wyjaśni i na pewno Ci pomoże. jestem z Toba i daj znać jak poszło.
Na obiad mielone,ziemniaczki i buraczki