reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Pomidory :-D Mmmm:-p A przed ciążą były mi obojętne :-D
Na święta nawet słyszałam: "A tobie co, od kiedy ty pomisory jesz" :-D

Asiu na pewno babcia zrozumie:*

reklama
Joanna-napewno babcia zrozumie pozatym napewno cie zna kto by cie lepiej zrozumiał jak nie babcia:tak: Noukie-to wykorzystaj pare dni wolnego opaski na mdłosci?co to jest?ciekawe czy działa witam mamusie która dołączyła i gratuluje udanej wizyty :-)u mnie córa zadowolona z przedszkola wróciła mówiła że dzieciakom tort smakował także ciesze sie że wróciła szczęśliwa ale z tymi pomidorami to mają chyba wszystkie ciężarne bo jakiej bym nie znała to zajadają sie pomidorami:tak:uciekam dobranoc zajrze jutro po wizycie

Ja tylko chcialam życzyć dobranoc i pogratulować lolci sporego Maluszka:tak:
Fiolka super fotka Fasolki:-)
A co do pomidorów to muszę albo zjeść minimum jednego dziennie albo butelka soku pomidorowego.
Idę spać bo dzisiaj jestem nietomna....

To w takim tempie Gryzoniu w lipcu będę jak balon :baffled:

Co ty Majja potem jak wyskoczy Ci taki twardy brzuszek ciążowy, którego nie da się wciągnąć to przejdą wzdęcia.

wypróbowałam takie jednorazowe plasterki na mdłości bo w Polsce nie ma opasek - niestety na mnie nie działa ale czytałam na innych forach i znalazłam kilka osób, którym pomagało - tak więc wypróbujcie i dajcie znać.
Na mnie nic nie działa - imbir, herbatki zielone białe owocowe czarne, plasterki, lokomotiv, cisteczka rano - nic a nic.
MAm nadzieję że Wy macie lepiej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie z rana:-D
Już po śniadaniu :-)
Wczoraj szybko pisałam, bo A. zniecierpliwony do kompa chciał:-D:-D

Lolcia duża dzidzia:-) Gratuluje:-)
lenka powodzenia na dzissiejszej wizycie... Trzymam kciuki będzie wszystko dobrze:*

Co do brzucha... Jak chodze w domowych dresach to go widać nawet rano :-) A jak dżinsy ubiore to nic nie widać:-p
A po wczorajszej pizzy(oczywiście z pomidorem) to tak mnie wywaliło, że A. wzroku nie mógł oderwać:-D

Miłego dnia wszystkim życze:-)
Ide budzić A. i zbieramy się, załatwiać sprawy :-D:-D

reklama
Do góry