reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ciril tez sie szykuje na te walki;)

Ja dopiero wrocilam od 10 rano bylam z maya w parku nadribilysmy czas kedy bylam w niedyspozycji fizycznej. Cudnie:)
Troche brzuch pobolewa ale na razie ok

reklama
4madlen gratuluje 12 tyg:-):-):-)

Fogia u mnie to samo od wszystkiego mnie juz odrzucilo, tak bardzo mi sie ciagle pic chce, a nawet wody przelknac nie moge:sorry2:

Dzis wogole mam jakis ciezki dzien, az w srodku mi sie wszystko trzesie, nie wiem jak ja jutro dam rade 2 godz w kosciele na tej komunii:sorry2::sorry2:

Wiem Asiu wiem;-), taki wspanialy stan, a my zamiast sie nim cieszyc, to czlowiek ledwo na nogach stoi:-:)-( oby do drugiego trymestru:sorry2: wspanialych kopniaczkow, a mdloscia i innym dolegliwosciom goodbye:-)

Ja tez nie za ciekawie sie czuje, albo spiaca albo zmeczona, przez cala sobote prawie nic nie zrobilam bo albo spalam albo mi sie nie chcialo. Nie wiem czy to lenistwo czy ciaza tak na mnie dziala ;)

fogia - super wieści co do dzidzi , co do rozłąki z M podziwiam. ja bez mojego nie jeden dzień wytrzymać nie mogę:-D
4 madlen - powodzenia na egzaminie
madlen 79 - dużo siły i szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia
noukie obys jutro się lepiej czuła życzę z całego serca
a teraz co u mnie dziś o dziwo bez wymiotów:-D i apetyt niezły jakby smak metaliczny już nie był tak intensywny. miałam dziś gości rodzice z babcią.. poprasowali mi, mama ugotowała pyszny obiad czułam się w siódmym niebie to miłe kiedy mimo 35 lat rodzice opiekują się jak dzieckiem wiecie takim mniejszym hihhihi:tak:potem zjedliśmy razem lody
słuchajcie i dziś mdłości dużo mniejsze może już tak zostać nie obraziłabym się. piersi bolą ale w sumie mnie bolą od początku.
jedyny smutny akcent zdechły nam dziś wszystkie ryby w akwarium:no:Julia popłakała się, potem reanimowały z Sara rybki dmuchając w rurki zanurzone w wiaderku z rybkami. eh...musiałam im wytłumaczyć że tak to w życiu bywa....
czekamy na walkę Pudziana

Witam sie z rana :-) Z herbatka i śniadankiem :-)
Noukie miłej zabawy dziś:-) Obyś nie doświadczyła dziś dolegliwości:-)
Wczoraj miałam sie odezwać, ale jak wróciłam, chciałam się położyć na godzinke- dwie. Ale mała nie spała, więc i mi też nie dała... Poleżałam troche i później już bez humoru byłam...
Ehh... Chciałam Pudziana oglądać:-) Pfffff.... Zasnęłam jak te laski się biły (na drugiej walce)
Fogia super, że wszystko ok:-)

Hej Dziewczyny!!!
Dzisiaj kiepskawo się czuję...
Ania wczoraj Pudzian nie był najlepszy, choć wygrał przez KO w I rundzie, Khalidov też zafundował KO Wallace`owi w I rundzie...
Ale najpiękniejsza była walka Materli z Silvą... Materla mimo doznanej kontuzji kolana (wyglądało tragicznie) w 2 rundzie, pozbierał się i na koniec 2 rundy stukł w parterze Silvę na kwaśne jabłko... a później poprawił mu w 3 rundzie. :szok: Praktycznie zrobił to bez nogi:szok: Ale penie sobie poradził w parterze...

reklama
Do góry