reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

dopiero się dopchałam do komputera
Majja nie przejmuj się na zapas , pójdziesz do lekarza wszystko Ci wyjaśnij, może nie taki diabeł straszny jak go malują:tak:
Fogia podziwiam Cię, nie wiem czy wytrzymałabym sama tyle czasu, co prawda mój M. od rana do wieczora teraz pracuję ale wiem że gdzieś blisko jest, wsiądę na rower , pojadę na pole i już się z nim widzę

pogoda dzisiaj fatalna , zimno i pada i nic tylko spac

reklama
jutro mój M. kończy urlop i wraca do pracy...
Czekam na rodziców.... choć nie mam nastroju na odwiedziny... dopóki nie będzie wszystko ok... choć oni nie są najgorsi...
Inni wciąż pytają... a ja nie znam odpowiedzi:baffled:

Hej Laski:-)
Wczoraj chyba sie przeforsowałam bo wieczorem padałam jak kawka z wielkim bólem w krzyżu i podbrzusza. Mąż mnie opiepszył, że cały dom wysprzątałam i sie przemęczyłam niepotrzebnie. Ale jak tu nie zrobic jak brudno było no i energia nosiła?;-)
Dzisiaj jest ok ale leniu****ę.
Pozdrawiam wszystkie razem i każdą osobno:tak:

Im bliżej tym bardziej się boje...
ja też, do tego przeszły mi mdłości i juz doszukuje się czegoś złego :|

Majja ja od dawna jestem pod opieką endokrynolog
i FT4 wyszło mi za niskie też będę brała leki i co miesiąc badała się.
Zobaczysz wszystko będzie ok :)

RUCHY POWINNO CZUĆ SIE OD SAMEGO POCZĄTKU !!!!!!!

A właśnie mam pytanko do wieloródek ;];]
Kiedy przy drugiej ciąży poczułyście ruchy???
Wiem, że z Laurą poczułam około 17tc-19tc, a teraz to się doczekać nie moge :-p

RUCHY POWINNO CZUĆ SIE OD SAMEGO POCZĄTKU !!!!!!!

A właśnie mam pytanko do wieloródek ;];]
Kiedy przy drugiej ciąży poczułyście ruchy???
Wiem, że z Laurą poczułam około 17tc-19tc, a teraz to się doczekać nie moge :-p

nie oamiętam wlasnie. musiałabym spojrzeć w książeczkę

reklama
Ja w pierwszej cizy ruchy poczulam w 17tgc, byl to dokladnie piatek i bylam wtedy wpracy...nigdy nie zapomne...no daty nie pamietam, az takiej dobrej pamieci nie mam :p

Do góry