reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

witam wszystkie Panie,

przepraszam ze nie do wszystkich odnosze sie personalnie ale sledze wasze watki i ciesze sie kiedy bija serducha i wszystko sie potwierdza dobrze,

Noukie niestety te wirusy i kleszcze to dla nas w tym okresie nie sa wskazane! (lekko powiedziane) o kleszczach i tej berliozie tez sie naczytalam bo moj kot jest wychodzacy i przytarga czasem pomimo tego ze ma krople, nigdy nie wiesz, na przyklad dzis znalezlismy kleszcza na drzwiach zaraz kolo spiacego mruczka. oh! tragedia jakas! mam nadzieje ze ruminia u ciebie nie bedzie, to rzadko sie zdarza zeby kleszcz byl zakazony berlioza, na pewno cie ominie, tego ci zycze.

Joanna_Z grrr kanalowe, ja tez mam jeden nie w pelni zakonczony mysle, i mam ogromna nadzeje ze sie nie odezwie.

cos ostatnio Madlen nie widac, gdzie sie podziewa?

Misia postaram sie wejsc czesciej do was zeby cos napisac, ale tak jak mowisz praca w moim przypadku jeszcze z dojazdem to wieczorem tylko kanapa a z kanapy do lozia. Pozdrawiam rowniez.

aj naczytalam sie o tym moim wirusie i sama juz nie wiem co myslec zwlasza ze kontak z lekarzami w hollandii to z tego co od was czytam to samo jak UK. czuje sie pozsostawiona sobie, jak tylko brzuch mnie dzis pociagnie to tylko sie wzdrygam. teraz to juz chyba do konca bede w stresie....

pozdrawiam was wszystkie,

reklama
Hej.
Ja po wizycie u endokrynolog.
Będę musiała chodzić do niej co miesiąc jak i badać FT4 (kolejne koszty).
A aktualny wynik FT4 1.02 jest za niski nieco.
Endo. przepisała Jod i Euthyrox - wpływają głownie na prawidłowy rozwój dziecka.
Mówiła też że takie dzieci rodzą się z wysokim ilorazem inteligencji
Zaleciła zwiększyć luteinę z 2 do 4 tabletek,
mam brać do 20tyg. kwas fioliowy do 16.
Pozdrawiam :*

A ja pojechalam po prezent na komunie mamy w niedziele i kupilam rower;-)

Fiolka najwazniejsze, ze jestes pod dobra opieka specjalisty, a dawka lekow porazajaca. No ale jak trzeba;-)

Asia wspolczuje bolu zeba:sorry2:

Witam się z samego rana:-)
Juz po śniadanku, bo trzeba było szybko zjeść;-)
I za godzinke wychodze do szkoły.... Ale się nie chce....

cześć dziewczyny, ale paskudna pogoda, przynajmniej u mnie :-(
Aisha super wiadomość :-) Spory już ten twój maluszek :-)
Ja dopiero zabieram się za śniadanko, robię sałatkę z pomidora z cebulą i jogurtem naturalnym, a potem kawka i Dzień dobry TVN. Miłego dnia

Jestem ciagle glodna, sama nie wiem na co mam ochote, ale jak zacznejesc to nie moge przestac. Co wy dziewczyny przekaszacie jak macie ssanie w zoladku, bo banany i batoniki zbozowe mi sie znudzily.

Wiatm was kochane,

Jeden dzien nieobecnosci na forum i tyle do nadrobienia w czytaniu.
Ja juz jestem w Warszawie. Dzieki za mile slowa odnosnie podrozy. Minela bardzo dobrze. Nic mnie nie bolalo, nie gniotlo i mdlosci nie meczyly. Jedyne co, to po calym dniu jedzenia tylko suchych kanapek wieczorem mialam straszne wzdecia.
Na wczorajszej imprezie "przed weselnej" wytrwalam az do 1.30 w nocy. A obudzilam sie dzisiaj juz po 6 rano i nie moglam juz zasnac i niestety dalej nie moge.
Dzisiaj wesele mnie czeka i nie wiem jak ja to wytrzymam. Mam nadzieje ze po obiedzie uda mi sie troche pospac.
Nathani, Aisha89
cudowne wiesci :)
Ankka02 wspolczuje tesciow. Nie denerwuj sie bo nie warto, nic to nie zmieni a ich po prostu olej. W grudniu maluszek ci to wszystko zrekompensuje.
Nuova bravo za wytrwalosc i gratulacje!!! Rozgosc sie u nas.
Fiolka bardzo ci wspolczuje i zycze aby czas do 12 tygdnia szybciutko ci minal.
Joanna_z bidulka, wspolczuje bardzo, bol zeba to okropnosc.
Didor, nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze.

Zycze wszystkim milej soboty

reklama
Witajcie Dziewczyny:-)
U mnie słonecznie już drugi dzień i aż się chce żyć!!! Śniadanko zjedzone, pranie wywieszone, mąż w pracy a córka właśnie pojechała do szkoły. Czas dla siebie...
wisienka ja np. dużo piję soków bo zagłusza głód a waga tak nie rośnie, różne sałatki może Ci pomogą?
Joanna a jak ząbek?
cinamona to świetnie, że tak dobrą miałaś podróż. Baw się dobrze (ale z umiarem) i miłego wieczorku :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry