reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

dzieki dziewczyny za info. Ja bym chetnie wszystko zjadla, zeby z dzidzia bylo dobrze hehe

Ciril zazdroszcze tego cienia i sloneczka, u nas okropna pogoda od paru tygodni, nawet na lezak nie mozna wyjsc :(

Anka- ja pomodle sie za twoje malenstwo i za ciebie. Moje dziecie tez z blogoslawienstwa. Ojciec Bashobora i paru ksiezy sie za nas modlilo, a teraz modla sie codziennie ojcowie paulini z Lesniowa. Ostatnio jak bylismy w Polsce to wybralismy sie do Czestochowy i Lesniowa i po miesiacu bylam w ciazy :)

Ania- mnie tez muli ale nie wymiotowalam jeszcze ani razu. Za to w nocy bolala mnie tak macica, ze az sie spocilam. Masakra

reklama
Dzięki serdeczne za modlitwę :-)
Ja jak zwykle w piątkowy wieczór jadę na czuwanie modlitewne i odwzajemnię się tym samym :-)

Ja już po wizycie u lekarza. Dziecko ma 12mm i bije mu serduszko. Wszystko jest w porządku. Dostałam skierowanie na badania krwi i moczu. Ciesze się że wszystko w porządku, powoli oswajam się z myślą, że jestem w ciąży i że czekają mnie duże zmiany w życiu mimo iż ciąża była planowana... :)

Aisha super!! :-)
Moja dzidzia wyczekana po 1,5 roku starań, a mimo to jak zobaczyłam dwie krechy to się nogi pode mną ugięły. Tak się trzęsłam, że nie mogłam soczewek założyć i pojechałam do pracy w okularach :-D

A ja wyladowalam u dentysty z bolem zeba, cholercia w PL bylam w trakcie kanalowego leczenia ale przez ciaze zostawili jeden kanal I zalozyli opatrunek I pod nim cos boli. Eh a na weekend nie chce zostac z bolacym zebem

Ankka ja tez soczewkowa:-):-)
Joasiu wspolczuje bolu zeba. Mam nadzieje, ze cos tam poradza Tobie na bol.
Aisha nick mi pomylilas:-):-) Napisalas 90 a masz 89. bede miala dostep do kompa to poprawie. Bo przez kom nie da edit. Gratuluje bijacego serduszka:-):-) Nie moge sie wtorku doczekac, kiedy ja zobacze serducho moje:-):-)

Też czekam na usg... mam w czwartek i sama nie wiem, czy jestem podekscytowana, czy się boję... na razie nie myślę.... Jedyne o czym myślę, to żeby serduszko biło...

Generalnie ja się teściami nie przejmuję, boję się tylko, że Zuzi nie chcieli i już jej nie ma... Ale teraz mam za sobą błogosławieństwo księdza, modlitwy jego i całego kościoła, więc życzenia paru głupich ludzi żeby dziecka nie było na pewno nam nie zaszkodzą :-)

Masz nad sobą Bożą ochronę cóż Ci może uczynić człowiek:-)

reklama
Witam, wróciłam właśnie z basenu i teraz poczytam sobie co przez cały dzień naskrobałyście;-)
nathani najważniejsze, że serduszko słyszałaś i te 2kg do przodu to nic. Będzie dobrze i oby tak dalej. Pozdrawiam cieplutko:-)
Nuova wow, to sie nazywa wytrwałość. Gratuluję Ci bardzo i trzymam kciuki za szczęśliwy rozwój Maluszka.
Aisha89 super wieści:tak:
ankka daj sobie spokój z teściami, najważniejsze, że macie siebie i za kilka m-cy bobaska słodkiego!
Fiolka bardzo Ci współczuję, aoby jak najszybciej do 12 tyg i wtedy na pewno poczujesz się lepiej:tak:
muffy trzymam kciuki za Maleństwo. Z jakiej części uk jesteś?

Dzisiaj zjadłam całą puszke paprykarzu szczecińskiego za którym nigdy nie przepadałam i az byłam sama w szoku.:confused:
Mam takie ciągnięcia w podbrzuszu i jak siedzę to mnie aż rwie.

Do góry