reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

U mnie te mdłości to tak koło południa występują ale ważne,że nie wymiotuję. Tylko strasznie pić mi się chce cały czas. Ja pewnie usg to dopiero w czerwcu a tak bym chciała już.

reklama
Tez bym już chciała, ostatnio coraz bardziej sie martwię. Choć wczoraj była zabawna sytuacja choć zganiam ja na zmęczenie rozmawiałam z mężem o nowym większym autku bo nasze za duże nie jest, i mówię mu ze na nasza piątkę to coś dużego potrzeba, a on do mnie a nie mówiłem ze bedą bliźniaki;) eh głupia baba ze mnie, nic sie nie liczy ja tylko chce zdrowego dzidziusia

Powiem Wam że też walczę z mdłościami tylko że bez finału...już mam dość:sorry:
Wizyta dopiero za tydzień u gina a ja umieram ze strachu..Oczywiście boję się coraz bardziej bo to będzie moja pierwsza wizyta. Więc trzymajcie kciuki żebym ze stresu przez ten tydzień nie zeszła z tego świata i żebym 14.05 u gina zobaczyła bijące serduszko :-)

zmuszam sie do sprzatania,a idzie mi to,jak ...achhh szkoda gadac :no:za oknem deszcz i najchetniej poszlabym spac..a zaraz musze isc z lobuzami do sklepu..tylko jak tu wyjsc z domu,jak tak pada ??
gdzie ta wiosna ????
liwus wszystko bedzie dobrze..tez sie balam..i juz do konca,poki nie urodze bede sie bala,ale musimy wierzyc,ze bedzie dobrze ;-)
ania ja obie ciaze prowadzialm na nfz i wszystkie badania mialam na pierwszej wizycie,bez proszenia gina ;-)jak ci nie zrobi sam,to go zapytaj :tak:
bulkasia a ty dostalas juz list ze szpitala??

Witam wszystkie nowe i te mniej nowe mamuski :-)
weekend kwietniowo-majowy juz minął i czas wrócić do pracy choć nie chce mi się wogóle :-(
lenistwo mnie ogarnia przez czały en czas nie zaglądałam nawet do kompa więc wybaczcie ale nie nadrobię wszystkich stron postów :zawstydzona/y: mam tylko nadzieję że ten I trymestr szybko minie i znowu będzie mi się chciało coś robić :baffled:

Laptop nam umarl,wiec bede zagladac zadziej bo internet w komorce tez nie jest idealny,pozdrawiam was i mysle ze za jakis miesiac bede juz full online bo laptop musze do polski wyslac, no chyba ze w miedzyczasie kupimy nowy.

reklama
bulkasia dzisiaj listonosze maja wolne,ale moze jutro dostaniesz list ;-),ja nie pamietam jak dlugo czekalam na moj..ale jakos szybko przyszedl ;-),a powiedz mi ile u was kosztuje prywatna wizyta np.u polskiego gina ??..bo u nas masakrycznie wysoka cena..:szok::wściekła/y:

Do góry