reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Tez bym już chciała, ostatnio coraz bardziej sie martwię. Choć wczoraj była zabawna sytuacja choć zganiam ja na zmęczenie rozmawiałam z mężem o nowym większym autku bo nasze za duże nie jest, i mówię mu ze na nasza piątkę to coś dużego potrzeba, a on do mnie a nie mówiłem ze bedą bliźniaki
eh głupia baba ze mnie, nic sie nie liczy ja tylko chce zdrowego dzidziusia
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Powiem Wam że też walczę z mdłościami tylko że bez finału...już mam dość
Wizyta dopiero za tydzień u gina a ja umieram ze strachu..Oczywiście boję się coraz bardziej bo to będzie moja pierwsza wizyta. Więc trzymajcie kciuki żebym ze stresu przez ten tydzień nie zeszła z tego świata i żebym 14.05 u gina zobaczyła bijące serduszko :-)

Wizyta dopiero za tydzień u gina a ja umieram ze strachu..Oczywiście boję się coraz bardziej bo to będzie moja pierwsza wizyta. Więc trzymajcie kciuki żebym ze stresu przez ten tydzień nie zeszła z tego świata i żebym 14.05 u gina zobaczyła bijące serduszko :-)
zmuszam sie do sprzatania,a idzie mi to,jak ...achhh szkoda gadac
za oknem deszcz i najchetniej poszlabym spac..a zaraz musze isc z lobuzami do sklepu..tylko jak tu wyjsc z domu,jak tak pada ??
gdzie ta wiosna ????
liwus wszystko bedzie dobrze..tez sie balam..i juz do konca,poki nie urodze bede sie bala,ale musimy wierzyc,ze bedzie dobrze ;-)
ania ja obie ciaze prowadzialm na nfz i wszystkie badania mialam na pierwszej wizycie,bez proszenia gina ;-)jak ci nie zrobi sam,to go zapytaj
bulkasia a ty dostalas juz list ze szpitala??

gdzie ta wiosna ????
liwus wszystko bedzie dobrze..tez sie balam..i juz do konca,poki nie urodze bede sie bala,ale musimy wierzyc,ze bedzie dobrze ;-)
ania ja obie ciaze prowadzialm na nfz i wszystkie badania mialam na pierwszej wizycie,bez proszenia gina ;-)jak ci nie zrobi sam,to go zapytaj

bulkasia a ty dostalas juz list ze szpitala??
Fiolka_130
Fanka BB :)
Moja 15.05.Więc trzymajcie kciuki żebym ze stresu przez ten tydzień nie zeszła z tego świata i żebym 14.05 u gina zobaczyła bijące serduszko :-)
i też już się trzęsę, do gin chyba z płaczem pójdę

Witam wszystkie nowe i te mniej nowe mamuski :-)
weekend kwietniowo-majowy juz minął i czas wrócić do pracy choć nie chce mi się wogóle :-(
lenistwo mnie ogarnia przez czały en czas nie zaglądałam nawet do kompa więc wybaczcie ale nie nadrobię wszystkich stron postów
mam tylko nadzieję że ten I trymestr szybko minie i znowu będzie mi się chciało coś robić 
weekend kwietniowo-majowy juz minął i czas wrócić do pracy choć nie chce mi się wogóle :-(
lenistwo mnie ogarnia przez czały en czas nie zaglądałam nawet do kompa więc wybaczcie ale nie nadrobię wszystkich stron postów

Basia_one
Multimama ;)
Laptop nam umarl,wiec bede zagladac zadziej bo internet w komorce tez nie jest idealny,pozdrawiam was i mysle ze za jakis miesiac bede juz full online bo laptop musze do polski wyslac, no chyba ze w miedzyczasie kupimy nowy.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Moja 15.05.
i też już się trzęsę, do gin chyba z płaczem pójdę![]()
W pierwszej ciąży jakoś się nie bałam , albo nie byłam świadoma a tu ...boję się jak nigdy!
reklama
bulkasia dzisiaj listonosze maja wolne,ale moze jutro dostaniesz list ;-),ja nie pamietam jak dlugo czekalam na moj..ale jakos szybko przyszedl ;-),a powiedz mi ile u was kosztuje prywatna wizyta np.u polskiego gina ??..bo u nas masakrycznie wysoka cena..