reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam się z rana, noc minęła szybko,spokojnie i bez problemów. Dzisiaj słońce mam!!!:-)Oby cały dzień była łladna pogoda bo juz mam deprechę gdy codziennie było szaro i deszczowo. Jak na razie bez dolegliwości. Dzisiaj w domku bo tu w uk jest dzień wolny. Mąż poszedł grzebać w aucie, córka od wczoraj u koleżanki a ja wezmę sie za siebie. Maseczka,paznokcie :tak: i leniuchowo!
goko ciesz się bo za kilka m-cy będziesz miała ręce pełne roboty;-)
Noukie współczuję złego samopoczucia ale moż faktycznie weź parę dni wolnego, dobrze Ci zrobi.
Ania każdemu sie może zdarzyć...
Joanna
a jak się czujesz dzisiaj?
Ciril
co tam u Ciebie kochana?

reklama
Dzien dobry,

Po wczorajszych wymiotach przelzalam cale popoludnie i wieczor na kanapie przez tv.
Z samego rana mialam lekkie mdlosci, ale teraz jest w miare ok.

Dzisiaj o 19.15 trzymajcie za mnie kciuki. Mam wizyte u gina.

bulkaasia to fakt jak już maleństwo będzie to faktycznie nie mam pojęcia jak sobie dam radę.....

u nas nie pada ale jest szaro i zimno........... :-(

Hej,
Boże jakby ktoś zobaczył moją twarz to chyba by się przeraził :zawstydzona/y:
Muszę zamówić hurtową ilość korektoru bo mi się kończy :p

Ania no ja uwielbiam mieć coś między nogami;-) przeważnie to pościel.

Asia to u nas na odwrót bo dziś szaro i pochmurnie

cinamona to powodzenia :)

Mojemu skończył się urlop i do pracy na 2 zmianę.
Ale śniadanko mi zrobił :D
W tamtym tyg. to serwował śniadanie, obiad i kolacje
na dodatek nawet sprzątał i mył naczynia a ja się leniłam :sorry:

POZDRAWIAM :*

wpadam tylko sie przywitac i uciekam,nie mam sily przy kompie siedziec ..2dni spokoju a wczoraj jak mnie wzielo przed 23 to prawie godzine przytulalam kibelek,dzisiaj od 6 to samo :-(..juz nawet nie mam czym wymiotowac..a caly czas czuje,jak mi do gory podchodzi..byle do 12tc..;-)
cianamona kciuki za wizyte ;-)
goko dasz rade :tak:
pozdrawiam i milego dnia :-)

Cinamona trzymam kciuki :-)
Ciril co u Ciebie??
MamaPatryka i jak tam?? Robili dodatkowe badania juz??
Goko dasz rade, z dwojka z mniejsza roznica dalas to czemu teraz masz nie dac. Zreszta wydaje mi sie, ze jak minie pierwsza zazdrosc chlopcom to beda Wam pomagac:-):-)

reklama
Do góry