reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Przyznaje upiekło mi się :-D
Ale juz poszedł do pracy i teraz muszę sobie sam radzić :-p a szczerze nic mi się nie chce jeść.
Rano mnie okropnie mdli :zawstydzona/y:

reklama
Dzień dobry Grudniówki ;)

Kazał Wam lekarz robić ekg serca może ? mnie zlecił, ale mam jakieś opory czy to konieczne.
Ja dziś odbieram badania na hiv, bo mój nadgorliwy gin. stwierdził ,że to obowiązkowe, nie wiem czy mam się bać :)))

Ja mam jakies 4 badannia teraz ale za cholerke nie moge ich roszczytac, a powiedzcie dziewczyny mi (te co maja skierowanie na toksoplazmoze, czy jakos tak lub np hiv) wy chodzicie prywatnie do gina?? Bo ja i z Laura i teraz chodze na NFZ i z Laura i teraz mam tylko podstawowe badania i nie wiem, czy mam sie wyklucac o te skierowania czy nie.

No ja dodzwoniłam się do endokrynolog, idę w piątek
a wcześniej zleciła mi badanie ft4 . Kurcze oby moje hormony były w porządku :-(

Cholerka, jadłam zozola i mi się zamek w aparacie oderwał :/

A ja slaba strasznie, to przeziebienie mnie dobija zero sily a do tego ten katar. Znow sofa, a ledwo z lozka wstalam. A tak chcialam przed domem posprzatac poki nie pada

Joanna tak mi Ciebie żal bo wiem co to znaczy katar. Nienawidzę go mieć:no: wtedy człowiek takir ozdrażniony. A robiłaś sobie inhalacje? Masz już może termin na usg?

reklama
28 maja, inhalacje robilam nic nie pomaga. Musze przeczekac:( to oslabienie dobija sama po schodach boje sie schodzic, w glowie sie kreci. A wciaz pamietam jak w 7 mcu w pierwszej ciazy spadlam zwichnelam noge I sie boje teraz:(
A Tobie tez nie najprzyjemniej z tymi mdlosciami

Do góry