witam i ja
usprawiedliwiam swoja nieobecnosc.. zaden wypoczynek;/ jak wiolka podejrzewa
niestety sie zepsulam.. w niedziele kolo 17 po burzy okropna duchota sie u nas zrobila no to pootwieralismy okna w calej chalupie i zeby troche przewialo.. a ze dom duzy to szybko sie robia przeciagi, wszedzie mamy drzwi z duza szyba w srodku ale i ze szprosami ze w razie jakby trzasnely to zeby nie poszla szyba.. no i ide do salony z wojtusiem na lewym reku go nisolam i juz jedna noga w salonie a tu sruuuu.. przeciag i drzwi na mnie leca no i chcialam obronic wojtka wiec jako ze na lewym reku go nioslam to prawa wyciagnelam w kierunku drzwi i jak ryplo to i po szybie i PO RĘKU!!!! szyba pekla, pozcharatala reke, od nadgarska w dol do lokcia do samej kosci poszlo;/ dobrze ze z boku reki a nie od srodka bo by mi zyly i sciegna przecielo;/ mam 20szwow;/ i blizne taka bede miala ze dziekuje bardzo;/wrrr... taa.. no i dzis juz jest w miare ok, a tak wczesniej to nawet wojtka nie przewijalam bo on kopie bawi sie i balam sie ze mi cos tam uszkodzi, i tak mi dwa razy przysadzil kopniaka w rane;/ takze moje ostatnie dni byly ciezkie i bolesne;/ buuu
troche was nadrobilam
malo tego to od poniedzialku rano wojtus mial do przedwczoraj wieczor temp wymioty i biegunke i sie okazalo ze jelitowka, WIOLKA widzisz u was spokoj a na nas przyszlo
no i mnie tez bierze bo juz dzis mam rewolucj zoladkowe;/ malz od wczoraj i moj tato chyba juz tez bo mowil rano ze zle spal i ze sie pocil okropnie a u nas w nocy zimno bylo bo wczoraj byl chlodny dzien;/
no i sie pochwale ze moj dziec zaczyna sie zbierac do raczkowania
jeszcze *******owato to robi ale probuje
wiolka- jak po imieninach?z Juli to podrywaczka mała
co Ty taka nie smiala, trzeba bylo chociaz sproboac tego swojego ciasta
Nastka to juz duza dziewczynka
ani sie obejrzysz a pewie chlopaka do domu sprowadzi
gratuluje zabka Juli
dzieki za przepis na ta buraczkowa zaupke:*
asia-jak skorka lenki?lepiej? dobrze ze wyniki sa dobre:* moja dziedzina to rosyjski i czeski
a Twoja?podasz przepis na ten chlebek?
adgama-wwow
jak milo ze jestes
gratuluje zabkow
i jak?zaczelas sama gotowac?
basia-nooo, troche macie tych rzeczy co uczulaja mateuszka.. nam tez zlekarz pow ze maly duzy jest to moze nieco pozniej poewne rzeczy robic..
no bo my juz do 10kg dobilismy!
wczoraj piotr wazyl wojtka i przezylismy szok
elak u ciebie jak zawsze z przygodami jak nie tesc to mama teraz
ale miala pomysl z tym pudzeniem^^a jak tam zupka z golebiem? smakowala?
agugu-wojtek jeszczesam tak pewnie nie siedzi ani nie raczkuje ale jednoi drugie juz zaczal, opanowuje
a jaki masz kojec z tego baby design? teraz jakos kupowalas?drogo?
fiolka- zostawilam Cie na koniec bo.. oczarowalas mnie Wikusiem
sliczny jest!! taki wdzieczny slodziak
filmik super, nasz maly mniej wiecej wlasnie tak zaczyna tez raczkowac jak wasz
kochana tylko co to za cholerwsto sie was czepilo z tymi bakteriami;/ szkoda malego i was, zycze zdrowka!:* zaglosowalam na Wikusia, dopiero dzis ogarnelam ze masz taki link pod suwaczkiem, ale bede pamietac, do kiedy trwa glosowanie?
takze widzicie, u mnie bez rewelacji, ja zepsuta, wojtek rozsial zaraze^^
ciekawe czy innych domownikow dopadnie
milego dnia!
Viv jak wam sie urlopuje? macie pogode?