Wiolka - widzę, że i u Ciebie tak jest, że jak człowiek ma dużo na głowie, to się bardziej zmobilizuje i wszystko zrobi co trzeba
fajnie, że lubisz zajmować się domem, ogrodem, musisz być chyba bardzo ciepłą i optymistyczną osobą
W razie bolesnego ząbkowania Julitki polecam Nurofen w syropku - bardzo szybko pomaga
Viv - ja też uwielbiam polską wieś i już nie mogę się doczekać naszych wakacji w PL
Udanego wypoczynku na wsi!! Długo zostajecie u rodziców?
Naty - a czy 1990 z Twojego nicku to Twój rok urodzenia? Zawsze nie mogę się nadziwić jak widzę, że ktoś młodszy ode mnie ma poukładane w głowie i jest taki dojrzały
A jak tato? Mam nadzieję, że już coraz lepiej
Joanna - pamiętamy, pamiętamy
Świetnie, że też jeszcze karmisz piersią - to tak jak ja
a Sofie je już jakieś stałe jedzonko? Dane Oliwki przekażę dalej, im więcej osób wie, tym większe szanse na pomoc...
Lena nad wyraz dobrze znosi upały, jedyne co to bardzo mało mi śpi...w sumie w ciągu dnia ma ze trzy półgodzinne drzemki a w nocy w sumie też śpi z jakieś 9 h...jakoś tak mało te 10-11 h na dobę, no nie?
Za to powoli widać rezultaty fizjoterapii, Lenka jest coraz mniej spięta, chętniej się przewraca
Oby tak dalej
Dziewczęta, mam pytanie, czy wy zakładacie Maluszkom czapeczki jak wychodzicie w wózkach na spacery?? No bo oczywiste, że jak główka będzie wystawiona na słońce to tak, ale jak do wózka idzie Maluch? Lena wszędzie śmiga z gołą główką i tak pomyślałam, że może jednak powinna mieć czapkę...z tym, że z niej się leje, włoski ma cały czas mokre więc sensu nie widzę...a Wy jak robicie?