hej, witam sie i ja wieczorowa pora
mlodziez spi mama harcuje
wojtus dzis odbyl swoja pierwsza basenowa mini kąpiel
pogoda w koncu nam dopisala
prawie caly dzien na dworzu, padl po kapieli jak po biegach^^
Andzia- dobrze ze Mikolajowi nic powaznego nie dolega:*
Wiolka-ale ja sie wcale nie gniewam
usmialam sie po prostu
Wojtulek tez duzo wody pije ale wiesz kompot ze swoich truskawek to taki rarytas hiehie^^
Elak- z tymi zabkami to racja-ma jeszcze czas
nasz samego brokula tez nie chce, ale przemycam mu skrzetnie w zupce
hahaha, oczywiscie znowu sie obsmialam z tescia
widze ze jak zwykle cudownie odpiernicza;/wrrrrr al;e bym takiego zlapala za kudly...^^
Viv ja nie twierdze ze to co kupujesz jest zle, bron boze
poprostu chodzi mi o nowalijki, one dla nas doroslych nawet nie sa zbyt dobre, dlatego ci napisalam ze chyba lepiej dac mrozonki
ja np jak gotuje mlode ziemniaki to zmieniam wode przed zagotowaniem i np przy gotowaniu mlodej kapusty to dwa razy ja obgotowuje tez w zmienionej wodzie...
Basia one fajnie ze zakupy sie udaly, szkoda ze macie takie klopty skorne z malutkim, moze wyrosnie?
Asiabp-my tez jemy zelazo, znaczy wojtus, mial niskie, w styczniu mial 50, w marcu 53 a w maju 68 wiec rosnie ale powoli, mowia ze zadowalajace byloby 100...ech, daleka droga
jakie macie to zelazo? my mamy w syropie ferrumlek a saszetkach actiferol.. zadne mu nie sluzy, nie podaje ciagiem i w takiej ilosci jak mi kazali tylko co dwa trzy dni np piec razy dziennie po 3krople albo 2-3 razy na dzien saszetka do mleka.. ale wojtus ma klopoty od tego.. kupa czarnozielona;/ brzusio pobolewa czaem no i jak juz ma nadmiar to wymiotuje;/ a jak mu na tydzien odstawiam to znowu wszystko wraca do normy, dlatego daje mu buraki, cielcine, jajka przepiorcze bo maja wiecej zelaza niz kurze itp
wszystkich pozdrawiam i zycze spokojnej nocy:*:*
p.s. Viv najlepsiejszego dla Marysienki
Wiolka dopiero teraz zauwazylam zeJulitka tylko jedendzien mlodsza od Wojtka