reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Nathani ja tez wiecznie zmęczona i senna. A umyje tylko kubek po herbacie to mam doche;/... I co też niby za stara jestem???:-D:-D
Dziś miałam z Mała do dziakdków i babciów iść. Ale jak poszłyśmy spać to spałyśmy 4h... I już się nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Śmiałam się z A., że teraz Mała ze mną w ciąży :tak::-D

reklama
Joanna a ty nie 33? no czuję fatalnie po prostu stąd mój post.
a wyczytałam że imbir na mdłości. muszę spróbowac:tak:

Ostatnia edycja:
Zrobiłam surówkę do obiadu z ogórka kiszonego,pomidorków i cebuli. Zanim dotarła na stół to połowa w moim brzuchu. Nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y:. Trochę mnie mnie mdli...

A co to ta grupa prywatna? Czy ja też mogę dołączyć do niej?;-)

Aniu to sobie pospaliscie :-D
nathani nie jestes za stara na ciaze..ja tez wiecznie zmeczona,spiaca i ogolnie nic mi sie nie chce..kiedys to minie ;-)
u nas wkoncu pogoda sie robi..tylko,ze takie skoki raz cieplo,raz zimno tez nie sa fajne..,ale troche sloneczka przyda sie,bo juz tego deszczu starczy :tak: cos za mna chodzi do jedzenia i sama nie wiem co...

tak się kiepsko czuję ale wiem że w 2 trymestrze wszystko będzie dużo lepiej energia plus humorek. byle przetrwać te kilka początkowych tygodni:laugh2: pije wodę gazowana schłodzoną niby też pomaga na mdłości. testuje:-p a i głowa mnie boli na to wszystko

Ania dzięki, nawet nie zwróciłam uwagi, że mam jakieś wiadomośći:-)
dzięki za zaproszonko i oczywiście przyjęłam z wielką radością :tak:

Ja we wrześniu 34 latka (rocznik 78)

reklama
a ja nie moge pic gazowanego,bo mi zaraz podchodzi do gory..,teraz pije tylko wode niegazowana,bo sokow tez nie moge..

Do góry