Witam,
viv ja jak byłam ze swoim u alergologa to właśnie kobita mówiła że pod wpływem ciepła nasilają sie krostki krosteczki może pojawić się zaczerwienienia, ale już chyba pisała o tym Sarka. Może wybierz się z małą do alergologa zamiast do dermatologa, taka moja sugestia. Nasza alergolog od razu jak spojrzała na te jego krostki to wiedziała że to skaza, kazała wyrzucić mleko enfamil (podaje teraz bebilon pepti jak dokarmiam od czasu do czasu) i ja nie jem mlecznych rzeczy i jest rewelacja, buźka taka ładna gładka nie ma żadnych krostek, od tamtego czasu zjadłam pare razy coś mlecznego i nic nie wyskoczyło, także może powoli przechodzi mu ta skaza. Albo nic mlecznego go nie uczulało to co ja jadłam tylko to przez to mleko enfamil, już sama nie wiem, pamiętam że wysypało go troszkę dzień przed podaniem enfamilu... Na krostki polecam MEDIDERM ładnie po tym schodzą.
Neska ja też sobie tak mysle że fajnie by było mieć zaraz drugie, mała różnica wieku tak najlepiej ponoć, ale się chyba nie odważe i zaczekam z powiększaniem rodziny conajmniej ze 4lata a może i więcej
nie jestem typem matki polki, chce mi się już do ludzi, pomimo tego że kocham swoje dziecko najbardziej na świecie, świata poza nim nie widze to jednak chce się troche posmakować dawnych czasów jak człowiek mógł w weekend gdzieś wyjść
a jakby była dwójk małych dzieci to już cięzko byłoby się gdzieś wyrwać
Ale też wiem że musze mieć koniecznie drugie dzieciątko, jakoś tak pomimo wszystko chce i to bardzo nawet i za 10lat ale chce
Ja butelki przed każdym użyciem zalewam wrzątkiem stoi to tak chwilke wylewam i podaje. Musze sobie jakiś specjalny płyn kupić do mycia butelek bo nie mam
a takim zwykłym "kuchennym" na pewno nie można, tak przynajmniej było napisane w instrukcji butelek.