reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hejka

Ale produkujecie, po nieobecnosci chyba nie nadrobie.
Moi rodzice dzisiaj wyjechali, jakos tak pusto i smutno w domu sie zrobilo:-(

Clodi wspolczoje przezyc ze szpitala.

Ankka bardz wspolczoje, biedna wiecznie cos smutnego was spotyka. Zdrowia dla taty

A ja tak jak Fiolka mysle za warto zalozyc nowy watek dotyczacy wprowadzania nowych pokarmow. Bo jak przjdzie czas to ciezko bedzie znalezs starsze posty na ten temat w watku glownym.

Piekne te nasze grudniowe maluszki dziewczyny

Ja kupilam taka mate Fisher price
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA +PIANINKO REKLAMA TV (3054087926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mala narazie wytrzymuje jakies 10 min, ale jeszcze ma czas aby sie niazainteresowac.

Eni cudna jest ile ma włosków :-)
4madlen Lenka dwa razy , czasem raz.
viev muszę poczytać Twój blog podziwiam blogowiczów
Ankka uda Ci się kaczuszka zobaczysz jaka będzie pyszna ;-) trzymam za tatę. Ja kupuję na allegro.
Aurelka Zuzia słodka
Cinamona ja miałam teściów w zeszłym tygodniu na weekend, jak w poniedziałek pojechali to też mi było pusto i smutno, to minie ;-)

Cinamona fajna ta mata :-) moja na macie leży, ogląda sobie książeczkę ale żeby odkrywać melodyjki czy szelesty to jakoś jeszcze nie jej pora :sorry2:
Teraz śpi na brzuszku, czego dawno nie było, a ślubny mój w drugim pokoju bo go coś zmogło :dry: albo przewiany albo jakaś grypa, bo rano kaszlał bardzo, plecy go bolą, nasmarowałam go maścią rozgrzewającą, ledwo się rusza :dry:

Ja już podaję zwykłą herbatę taką jak my pijemy z cukrem. :tak::tak: Nie jest mocna, lekko 'muskam' wodę tylko torebką z herbatą. Ale małej smakuje. :-D

Zagęszczanie kaszki kleikiem zakończone sukcesem. :-D:-D
Mała dobrze znosi, nie płacze. Teraz tylko czekamy na kupkę.

Z tego co wiem to dzieci w przedszkolu nawet nie pija zwyklej herbaty bo jest niezdrowa a co dopiero taki maluszek.
Zwykla herbata zawiera kofeine i teine, ja na twoim miejscu podawalabym wode z odrobina cukru zagotowana na gazie, zeby tylko posmak miala. Albo herbatki ziolowe.
http://www.osesek.pl/podstawy-zywie...naly/848-herbata-w-diecie-malego-dziecka.html

Mata super, ja mam tez taki grajacy kopacz dla dzidziusia, ale to super dwa w jednym.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie śliczne te dzieciaczki :)

Jak zwykle tyle naklepałyście tutaj że nie nadrobie.
Moja mała to jest mały aniołeczek, ciągle śpi i je, a jak już nie śpi to się śmieje i gada po swojemu, zaczyna wydawać dzwięki przy śmianiu się i szantażuje nas żeby ją brać na ręce.
Znalazałam na nia patent jak niechce spać :p puszczam jej kołysankę Był sobie Król i Olusia przy niej tak szybciutko zasypia ze szok, inne na nia nie działają :)A

A oto mój pulpecik.
CAM00028.jpgCAM00037.jpgCAM00040.jpg

Załączniki

• CAM00028.jpg
    CAM00028.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 35
  • CAM00037.jpg
    CAM00037.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 34
  • CAM00040.jpg
    CAM00040.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 28