reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hejka

Ale produkujecie, po nieobecnosci chyba nie nadrobie.
Moi rodzice dzisiaj wyjechali, jakos tak pusto i smutno w domu sie zrobilo:-(

Clodi wspolczoje przezyc ze szpitala.

Ankka bardz wspolczoje, biedna wiecznie cos smutnego was spotyka. Zdrowia dla taty

A ja tak jak Fiolka mysle za warto zalozyc nowy watek dotyczacy wprowadzania nowych pokarmow. Bo jak przjdzie czas to ciezko bedzie znalezs starsze posty na ten temat w watku glownym.

Piekne te nasze grudniowe maluszki dziewczyny

Ja kupilam taka mate Fisher price
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA +PIANINKO REKLAMA TV (3054087926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mala narazie wytrzymuje jakies 10 min, ale jeszcze ma czas aby sie niazainteresowac.

Eni cudna jest ile ma włosków :-)
4madlen Lenka dwa razy , czasem raz.
viev muszę poczytać Twój blog podziwiam blogowiczów
Ankka uda Ci się kaczuszka zobaczysz jaka będzie pyszna ;-) trzymam za tatę. Ja kupuję na allegro.
Aurelka Zuzia słodka
Cinamona ja miałam teściów w zeszłym tygodniu na weekend, jak w poniedziałek pojechali to też mi było pusto i smutno, to minie ;-)

Cinamona fajna ta mata :-) moja na macie leży, ogląda sobie książeczkę ale żeby odkrywać melodyjki czy szelesty to jakoś jeszcze nie jej pora :sorry2:
Teraz śpi na brzuszku, czego dawno nie było, a ślubny mój w drugim pokoju bo go coś zmogło :dry: albo przewiany albo jakaś grypa, bo rano kaszlał bardzo, plecy go bolą, nasmarowałam go maścią rozgrzewającą, ledwo się rusza :dry:

Ja już podaję zwykłą herbatę taką jak my pijemy z cukrem. :tak::tak: Nie jest mocna, lekko 'muskam' wodę tylko torebką z herbatą. Ale małej smakuje. :-D

Zagęszczanie kaszki kleikiem zakończone sukcesem. :-D:-D
Mała dobrze znosi, nie płacze. Teraz tylko czekamy na kupkę.

Z tego co wiem to dzieci w przedszkolu nawet nie pija zwyklej herbaty bo jest niezdrowa a co dopiero taki maluszek.
Zwykla herbata zawiera kofeine i teine, ja na twoim miejscu podawalabym wode z odrobina cukru zagotowana na gazie, zeby tylko posmak miala. Albo herbatki ziolowe.
http://www.osesek.pl/podstawy-zywie...naly/848-herbata-w-diecie-malego-dziecka.html

Mata super, ja mam tez taki grajacy kopacz dla dzidziusia, ale to super dwa w jednym.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie śliczne te dzieciaczki :)

Jak zwykle tyle naklepałyście tutaj że nie nadrobie.
Moja mała to jest mały aniołeczek, ciągle śpi i je, a jak już nie śpi to się śmieje i gada po swojemu, zaczyna wydawać dzwięki przy śmianiu się i szantażuje nas żeby ją brać na ręce.
Znalazałam na nia patent jak niechce spać :p puszczam jej kołysankę Był sobie Król i Olusia przy niej tak szybciutko zasypia ze szok, inne na nia nie działają :)A

A oto mój pulpecik.
CAM00028.jpgCAM00037.jpgCAM00040.jpg

Załączniki

• CAM00028.jpg
    CAM00028.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 37
  • CAM00037.jpg
    CAM00037.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 36
  • CAM00040.jpg
    CAM00040.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 30