reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Okropnie drogie :baffled: już wolę kawałek materiału kupic jakiegoś bo też nie wiedomo jak długo owijanie będzie działało

reklama
A my męczymy się z tym katarem. Odciąganie nie idzie. Za głęboko to siedzi. Mam tylko krople których często notę można wkrapiac. Jak mu skutecznie udrożnić nos jeszcze można???

Dziś jaś zmęczona tym katarem bo mały podirytowany. Ah.

Śpi niby dobrze i oddycha z zamknięta buzią ale jak się budzi t
o słychać ze top wszystko

Aurelka to sie tak mowo, ze tylko 350 + t, to i jeszzcze to. A swoja droga w NS takie ceny wynajmu? Czy moze znalazlas mieszkanie ale to cenna za miejsce w pokoju? Ja dwa lata temu jak poszukiwalam mieszkania to wlasnie takich tanich bylo od groma jak sis pozniej okazywalo miejsce w pokoju, bo dziwi mnie fakt, ze czynszu nie ma. A byc przeciez musi. No.. Chyba ze 5metrow na krzyz :-p.

Didor takie maluszki nie oddychaja buzia jeszcze :-) woec nawet jak ma otwarta to nie wiele mu to da, bo i tak i tak oddycha noskiem. Czesto go na brzuszku kladz niech splywa to co soedzi gleboko :-)

Wiolka bedzie szedl :-) raczej. Bo namowilam go na prywatna wizyye, oczywiscie najpierw sie stawial, ze nie bo kasa, bo drogo taka impreza. Ale teraz go nie voli, woec sie pewnie bedzie wykrecal. Ale nie popuszcze. (ma straszny uraz od dziecka do dentysty). Smoczek jak smoczek, bardziej mi o zawieszkee chodzi. Teraz ma z aventu ale.on przezroczysty i mi go trudno w poscieli znalezc jak wypluje :-p

Witajcie . Zmęczona jestem Sara w nocy wymiotowała, nawet diphergan nie pomógł. Dodatkowo przeżyłam wczoraj chwilę grozy :szok:, byłam u koleżanki ona ma psa labrador , wiecie, że złapał Sarę za szyję krew mi odeszła myślałam, że zemdleję, dzięki Bogu tylko ją drasnął ale nie chce myśleć co mogło się stać, nie mogłam zasnąć wczoraj a jak już zasnęłam to się zaczął cyrk z wymiotami :baffled:
viev cieszę si e że Ci smakuje

Fiolka didor to jest duży otulaczek i niby nawet do pół roku ma starczyć, jak dla mnie rewelacja, z rożka moja potrafiła się uwolnić a zresztą był już za mały a tych rzepów nie umie odpiąć, fakt podwija sobie troszkę rączki jak do "modlitwy" ale to jej nie przeszkadza, musicie zerknąć na to drugie zdjęcie a nie na to główne, tak dałam za to kilka złotówek, bo używane ale wygląda jak nowe
0-6** rożek otulaczek ** SwaddleMe ** (3051903510) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hej. Nie odpisałam wczoraj bo sił było brak po spacerku.

To są dwa pokoje, kuchania, łazienka i balkon. Ta kobietka wyjeżdża za granicę na długo i musi się 'pozbyć' mieszkania. Po prostu nie chce żeby stało puste. :tak:

My telewizję mamy swoją (cyfrowy polsat) i zaczynamy płacić od kwietnia dopiero, i tylko 9,99 bo to najmniejszy abonament. :tak:

Dużo osób jest chętnych więc pewnie nam się nie uda. Znalazłam jeszcze za 700 + 1000 kaucji do odmalowania, więc jeszcze tam spróbuję.

nathani jejuuu :szok: Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało. Wczoraj cudny dzień, prawie cały byłam z małym i potem jeszcze z córą po przedszkolu na dworze :tak:A dziś już szaro-buro :baffled: Jak oglądacie dzień dobry tvn, to właśnie taka u mnie pogoda jak tam za oknem widać. Spróbuję was później nadrobić, bo teraz z małym przy cycu siedzę :tak:

reklama
Nathani ja bym ta kolezanke udusila za tego psa, jak sie ma gosci to trzeba psa zamykac, nie wazne jaki jest lagodny....dzieci to dzieci, wystarczy zly odruch w strone psa i moze stac sie nieszczescie.

Do góry