Sa takie termosiki, ze trzymaja cieple mleczko;-)
Ja sie zastanawiam nad kupnem tego kamuflazu do karmienia, zacznie sie ladna pogoda zaczniemy bardziej korzystac z uroku spacerkow i roznych wyjazdow, wiec chyba sie przyda;-) zreszta teraz mamy w niedziele impreze i tez jakos przed tesciem sie musze schowac![]()
ja nie za bardzo lubie karmic w miejscach publicznych. Nawet jak jestem w domu i mamy np. gosci to przy nich nie karmie, nie to ze sie wstydze ale to dla mnie jakies takie bardzo osobiste. Jak mala glodna i musze wycignac cyka jak jestem poza domem to oczywiscie ze wycigam ale staram sie tego unikac. Dlatego jak gdzies idziemy i wiem ze bede musiala karmic to sciagam albo rozmrazam mleko i jak przychodzi pora to mala dostaje moje mleko w butelce.
Ja do podgrzewania w terenie kupilam sobie cos takiego:
PODGRZEWACZ ŻELOWY DO BUTELEK CANPOL LOVI 19/400 (2953536220) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wlasnie dzisiaj wyprobuje ten wyznalazek bo najpierw idziemy ogladac dom, ktory chcielbysmy wynajac a pozniej jedziemy do marketu na zakupy i mala dostanie butelke.