reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

ankka powinni przyjąć
wiolka u Was nie ma badania usg biderek na fundusz?
ja czekam na pesel w urzędzie powiedzieli , że powinien być w środę zobaczymy.

reklama
A ja wypatrzyłam jeszcze taki komplecik 7-częściowy polarowy komplet do Chrztu - Anastazja Zaczarowane Sny i teściowa obiecała uszyć, ponoć nawet ma biały polarek, także poczekamy blizej terminu i zobaczymy jaki Maryś rozmiar nosi i jaka pogoda się zapowiada, czy grubszy szyć czy mniej.

Jaka ta papierkologia jest do d. :angry: małż składał o becikowe, przyjęli wszystko, nic więcej nie chcieli a dziś przyszło pismo że musi donieść kopię umowy najmu, skoro składalismy w Poznaniu. Ja rozumiem że jest to potrzebne ale nie można było od razu powiedzieć...:confused2:

My chrzcimy w maju, mam nadzieje, ze wkoncu niedlugo potwierdzimy termin;-) z ubrankiem czekam na ostatnia chwile ze wzgledu na rozmiar no i pogode;-)

Viv fajne to ubaranko cena tez niczego sobie;-) ja chcialabym cos takiego kupic, zeby maly mogl to jeszcze gdzies zalozyc:sorry: Quintus mial biale spodenki, bialy bodziak i na to brazowy sweterek, ale dziewczyny z dziewczynkami to moga szalec z kreacjami:tak:

viv śliczne ubranko:)
tak was czytam i niektore to tak wczesnie dosc chrzciny robia, ja to myslalam z mezem bardziej o wakacjach, czerwiec, sierpien.. jakos tak:)
ej dziewczyny, no jestem w ciezkim szoku.. mummy3 wszystko wymyslila?skad sie tego dowiedzialyscie?no bo sama chyba sie nie przyznala?:angry: boze, ja myslalam, ze takie rzeczy tylko w filmach, jak ona pisala o tym ezu i dziecicach i ten porod w domu, ja sunę.. jak tak mozna, ale ma kobieta wyobraznie..

a to i nasz Wojtulek:)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 55
  • 2.jpg
    2.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 59
  • 3.jpg
    3.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 56
  • 4.jpg
    4.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnio edytowane przez moderatora:
naty ale ile ona musiała miec wolnego czasu, pisała w koncu takie epopeje... że też jej się chcialo :szok: poinformowały nas dziewczyny z innych watkow i innego forum gdzie mummy rowniez sie udzielała.

Mi się wydaje że dość pózno chrzcimy, chrzcilibysmy najchętniej teraz ale chrzestni w rozjazdach na studiach :-(

Aurelka jesli idziesz z dzieckiem na tą stype, ja bym karmiła cycem, jakiś kącik na pewno by się znalazł, butelkę mam tylko jak potrzebuję coś zrobic albo jak Marysia zostaje beze mnie czy nie ma się jak rozebrać (np. w kościele zimą, choć jak na razie msze przesypia więc nie karmiłam :sorry:)

cyckiem najlepiej, bo gdzie podgrzejesz troszkę mleczko?- na pewno się wyziębi, a z cycka zawsze ciepłe świeże i najlepsze :tak:

Sa takie termosiki, ze trzymaja cieple mleczko;-)

Ja sie zastanawiam nad kupnem tego kamuflazu do karmienia, zacznie sie ladna pogoda zaczniemy bardziej korzystac z uroku spacerkow i roznych wyjazdow, wiec chyba sie przyda;-) zreszta teraz mamy w niedziele impreze i tez jakos przed tesciem sie musze schowac:-D:-D

witam :)
Nathani a ty jak sie czujesz,dajesz rade ogarnac wszystkie dzieciaczki ?
u mnie juz luzik..nawet nei odczuwam,ze mam trojke w domu :-D
Aniu moja mala to ciagle sie smieje..a gada (oczywiscie po swojemu),jak nakrecona...,jak ona tez bedzie taka gadula jak jej rodzenstwo,to ja osiwieje :-D
Wiolka ladnie ci mala spi :)
moja juz tez przesypia cale nocki..czasami jeszcze sie budzi,ale to juz coraz rzadziej..za to w dzien spi coraz mniej :-D
Viv ladne ubranko :)
my tez mielsimy usg bioderek i niestety czekamy na kolejne usg bo jakas kosc sie nie zamknela..:-:)-( byc moze to dlatego,ze jeszcze Pyska jest mala..pojdziemy na kolejna wizyte i zobaczymy,mam nadzieje ze bedzie wsio dobrze :)
jedno szczescie,ze mielsimy to badanie,bo tutaj normalnie to nie robia usg bioderek :wściekła/y:
Bulkasia mialm pytac...czy Dorianek ma alergie ?? bo na zdjeciach widzialam ,ze ma takie suche placki na buzce ..

reklama
Mamy dość, czemu nas się trafił taki histeryk :( wczoraj okąpany przebrany pojedzony (z butelki moje mleko) a darł sie ponad 2 min aż nagraliśmy to :( przecież wykończy nas. ja chyba dostałam zastoju lewego cycka gorączkuje wymiotuje i w głowie się kręci :(
Placze01 - YouTube

Do góry