reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Ciril dasz rade:-) Zawsze możesz tak jak mówisz:-)
A może malenstwu nie będzie odpowiadał Twój pokarm (daj Boże żeby tak nie było) i będzie jadł mleko modyfikowane???

Ty masz się teraz cieszyć a nie "wymyślać" problemy :-D

Też chodze zaocznie do szkoły, zjazdy mam nawet co tydzień... I daliśmy rade :-) Teraz też damy i Wy też dacie rade:-)

reklama
Pierwszy dzień kiedy wpadłam w doła... Może dlatego, że od wczoraj siedzę w szkole. Chłopaków pocałowałam rano jak spali, później do pracy a z pracy do szkoły....a do domu dopiero jutro... Potrzebuję się przytulić...:-(

ciril nie zamartwiaj się wszystko się ułoży, zobaczysz. ja tez robiłąm studia i dałam radę ściągałam mleko i zostawiałam m w lodówce, jak mi się za dużo zbierało w trakcie zajęć , brałam laktator ręćzny i w kiblu na uczelni odciagałam. wszystko da się przejść. mysl teraz o maluszku i bez stresa:-)

:szok::szok: roztapiam się..... 30 stopni u mnie pokazuje....

No i stało się: zeżarłam obiad i ten co dla A. został też zjadłam :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Joasiu PW :-):-p

Ostatnia edycja:
Nie wiem Asiu, ja robilam tak :-) wiem, że można jakoś bezpośrednio z kompa ale jak nie wiem :-(

Idę z Małą na dwór, może Asiu coś wykombinuujesz :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
a my za chwilę idziemy na rowery bo dzieciaki mają obiecanę od dawna,
upiekłam dzisiaj placek drożdżowy z rabarbarem i chyba zjadłam pół blaszki, niedługo będę się turlać, jak załozę obcisłą bluzkę to wygladam na 4 miesiąc:szok:

Do góry