reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Hej. Nocka ciężka, dostałam takich bóli że już miałam wstawać ale przeszło.
Ból gorszy jak przy @ coś podobnego.... dziś też troche brzuch pobolewa
wydzielina mnie zalewa po prostu no i mały słabo się rusza tylko przeciąga ...

reklama
Ja mam dzis wizyte i przy okazji udalo sie wcisnac meza, bo od trzech dni narzeka na gardlo i nie przechodzi mu po tabletkach do ssania. Z kazdym dniem coraz gorzej.

Dziewczyny a te wasze spinania sie brzucha to jak to mozna opisac, ja chyba czegos takiego nie mam, tylko dziwne takie mam uczucie jak sie maly rozpycha w jednym miejscu jakby mial wyjsc przez brzuch, pcha w jedna strone. Wczoraj mnie troche dziwnie brzuch pobolewal na dole, ale bardzo krotko.

Fiolka może to czop i może się rozkręca

A moja Lenka dzisiaj ma 2 tygodnie i w końcu jej odpadł pępuszek

Załączniki

• PC130355.jpg
    PC130355.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnio edytowane przez moderatora:
eni śliczna kruszynka :)
Basia mnie to napinanie brzucha nie boli tylko mnie tak "trzyma w napięciu" do minuty mniej więcej i puszcza. Ciężko mi się oddycha przy tym, dziwne takie do opisania bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam :baffled:

mummy3 śliczny Heniuś :)
My wczoraj byliśmy na usg bioderek -na razie jest ok, pieluchować szeroko nie muszę, nast usg za 2 mce. Byliśmy tez u pediatry i dziś mieliśmy wyzwanie żeby pobrać siuśki Antosia do badania - udało się :-D niestety dziś musimy iść do chirurga żeby usunął kikut pępka bo nie odpadł samodzielnie :( boję się bardzo tego zabiegu...

Betiks wy spicie z malym w lozku ?

My też, z tym że Maryś śpi w śpiworku od ściany, miejsce po środku jest moje. Najpierw mieliśmy ją po środku, póki nie miała śpiworka,ale wydaje mi się, że tak jej było za gorąco. Dzięki śpiworkowi śpi prawie sama :-p ale jak zaczyna płakać to jestem tuż-tuż i wygodniej mi ją brać do karmienia.

Nathani gdzie Twoje suwaczki? Jak Sarka, lepiej coś? Kciuki za dziś

Bakusiowa tylko u fryzjera nie zacznij :-p

Fiolka
ja bym chyba pojechała na ip na Twoim miejscu. Może być że wody i coś się zaczyna, zwłaszcza jeśli Mały zmienił aktywność

Eni, ale ma długie włosy to Twoje cudo :tak: Jakoś nie mogłam się przekonać do niedrapek dla Mani, szkoda mi było widoku i dotyku tych paluszków maluśkich, najbardziej drapała się pierwszej doby w szpitalu jak nie miałam rękawiczek dla niej, później założyłam chyba raz i koniec :sorry:

4madlen kciuki za pomyślny zabieg, na pewno to nic strasznego, a Antek dzielny chłopak :tak:

Goko ma jutro wywołanie, więc może będą dwa nowe Maluszki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry. ;-)

Ja poszłam spać o 3, bo coś mi na żołądek zaszkodziło i ciągle do kibelka biegałam. Do tego takie bóle jak na @, trwające około minuty. I nawracały średnio co 5-10 minut. To chyba nie były skurcze? :baffled: Bo żadne maleństwo mi nie wyskoczyło. :-p

Goko - oby się udało, trzymam kciuki!
Eni - jakie fajne czarne maleństwo. Włoski ma cudne i w ogóle cała jest cudna. :tak:
4madlen - będzie dobrze, trzymam kciuki.

Do góry