Liwus nie szukałam specjalnie dużo, tyle co wyczytałam, to niby to do końca nie przeszło z tym ojcowskim, więc dalej mają tylko dwa tygodnie. A opieka chyba jest 80% płatna, tak jak normalne chorobowe i przysługuje max 14 dni w roku kalendarzowym. Nie zastanawiałam się nad tym, mój M. ma zawsze problemy z urlopem, który mu wiecznie wycofują, więc bierze opiekę jak wyjdziemy ze szpitala
Bulkaasia dobre podejście. Do wtorku już tylko parę dni, dasz radę
Bakusiowa mniam mniam, palce lizać takie pierożki
Aisha89 mam to samo z tym spinaniem brzucha i oddechem. W nocy mierzyłam odstępy między tym, ale były baardzo nieregularne: 8, 6, 12, 22 minuty i w końcu zasnęłam. Zresztą ja jestem totalnie głupia z tego, czy to napięcie czy skurcz
Niby już rodziłam, a jestem jak pierworódka
Wydaje mi się takie mocne coś, że to skurcz, mimo że niebolesny, a na ktg tego nie wykazuje. A nie umiem tego rozróżnić, bo mnie skurcze porodowe kompletnie nie bolały przy pierwszym porodzie, więc teraz przede wszystkim zwracam uwagę na regularność odstępów między nimi
Zdrówka dla wszystkich mamuś i waszych pociech, trzymajcie się cieplutko.
Dzisiaj mam dzień totalnego lenistwa, zupa od wczoraj, na drugie mam ochotę na ryż z jabłkami, mój M. tak samo. On tylko podłogi przemyje, a ja się będę byczyć
Dzisiaj mnie nic nie boli po tych całotygodniowych porządkach i właśnie dlatego dam sobie ze wszystkim spokój, a nie żeby wieczorem znowu mi nogi i kręgosłup właziły w d...