reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

HTML:
Uu
ankka zamawialam w sklepie internetowym halens dresik next ale jeszcze nie przyszedł, ja to mam pecha do internetowych zakupów hehehe

Fiolka obym poznała datę, bo już mnie tak spojenie boli ze chodzić nie mogę, a nie wspomnę już o codziennych czynnościach, i o obracaniu się w nocy z boku na bok bo za każdym razem się budzę.

Co do wy,wychodzenia na pierwsZy spacerek to ja z młodym wyszłam jakoś po 4 dniach od wyjść,is ze szpiega, wrzesień był wtedy bardzo chłodny, co do temperatur to ja z młodym wychodziłam jak na dworze było minus15 wystarczy dziecko ciepło ubrać bo i tak chroni je gondola i budka więc nic dziecku nawet wiać nie będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się porannie... przepraszam, że cały weekend milczałam ale jakoś mam mega doła...

choróbkom życzę zdrówka, wizytującym &&&&&&&&& no i czekamy na kolejne bobasy...

miłego....

Dzień dobry czym są spowodowane wasze spadki formy? zmęczeniem?juz kochane coraz blizej końca wrzućcie sobie na luz i odpoczywajcie a złe samopoczucie zakopcie w dolku koło domu:tak: Lili-ja z checia do -6 mała bym zabierała na zewnatrz ale mój m jest przewrazliwiony,weranduje ja codziennie ale -15 ja uwazam ze to zbyt duza temperatura dla noworodka który nie ma jeszcze misiaca i zbyt ostre powietrze niby dziecko jest osłoniete ale płuca musza oddychać lodowato-ostrym powietrzem ,dla wiekszego szkraba na 30 40 minut mysle ze wyjscie na zewnatrz mogłobybyć. Nastusia do przedszkola pojechała ja zaraz ide sobie śniadanko przygotować i pójdziemy spać z Julitką:-) Powodzenia na wizytach,zdrowia dla chorych,a dla tych tych które maja spadki formy buziaki i przesyłam pozytywna energie zebyscie do nas wracały w dobrych nastrojach:tak:

Dziś termin porodu... Ciekawe jaką datę wybierze sobie mały na przyjście na świat. Ja odpoczywam dalej. Ponoć trzeba być przede wszystkim cierpliwym... Staram się

Nic ide na śniadanko

Miłego dnia

Witam drogie panie :-)
Co to za doły? Tak jak Wiolka pisze już bliżej niż dalej, więc proszę tak nie smutkać ;-)
Tylko Wiolka z tym odpoczywaniem to nie wiem czy to dobry pomysł. My się z M. bierzemy za porządki, bo po tym moim "odpoczywaniu" i fenoterolu od 22 tc się chyba młoda obraziła i teraz wychodzić nie chce. Żeby w ostatnim tygodniu na ktg zero skurczy... :szok:
Idę poszykować jakiś konkretny obiad, narobię klusek, kotlety z pieczarkami... I zrobię parę VAT-VZM, od teściów mi tu już dwa miesiące leży gotowy, tylko wydrukować, a tak to nasz strzelę, bo na oko z 800 zł zwrotu będzie, a kasa zawsze się przyda

Miłego dnia dla wszystkich, zdrówka dla chorujących i poprawy humoru

cześć mamuśki :-)

mikaa, fiolka powrotu do zdrówka życzę i kciuki za wizyty :tak:
basia ja tak jak ty chciałabym już tulić córeczkę, a ona nie chce wyjść :baffled::-p
didor a jak się czujesz?

wczoraj praktycznie cały dzień mnie brzuch bolał, a dziś póki co cisza, a już miałam nadzieję, że wczoraj urodzę...
ponuro u nas za oknem strasznie, nic tylko spać się chce. mąż dziś do pracy na popołudnie a od jutra chyba sobie wolne weźmie żeby być w domu w razie gdyby mała się zdecydowała wyjść

Hej, kurde znow mielismy pobudke w nocy, moja corka jak ja chyba ma wzdecia po mleku. Nie moge jej nic dawac bo placze i pruka.
Tez mam troche do zalatwienia dzis, no i dzis - jutro za sprzatanie sie bierzemy. Tesciowa przyjezdza, to chociaz u mnie sprzatac nie bedzie musiala:-D

Od zimna to raczej jej sie nie wysuszyla, staram sie ja smarowac nivea na kazda pogode przed wyjsciem. No bo poliki czasem jak sie dotknie to az szorstkie, no ona duzo sie o nas ociera, nasz przytulasek. Zastanawiam sie czy masc z wit.A dobra dla roczniaka...:confused:

Dziendobry...

Och okropne to czekanie:sorry2: jakbym miala czekac az moj maluszek zechce wyjsc to pewnie skonczyloby sie w styczniu:sorry2: u mnie jak narazie maly siedzi wysoko zero skurczy:sorry2: plus planowanej cc, ze chociaz te czekanie nie jest takie wieczne:sorry2:

U mnie noce to jakis koszmar nie spie i nie spie, mimo zmeczenia, przekrecic sie tez idzie z cudem i wszystko juz boli, chodze jak 90 letnia kobieta:szok:

Co do spacerow to wydaje mi sie, ze dosc szybko mozna juz sobie na spacerek isc, ale napewno nie przy temperaturze -15;-) chyba do -5 mozna bez obaw:-)

Bulkaasia mi juz gin tez pobieral krew do cc, ale nawet nie spytalam co oni tam dokladnie badaja:sorry2:

Sprobuje policzyc nas ciezaroweczki jak kogos pominelam to sie przypominac, kolejnosc przypadkowa

1 Nathani,
2 Bulkaasia,
3 Basia_one,
4 Noukie,
5 adgama85,
6 Didor,
7 ankka02,
8 Ania,
9 Liwus,
10 Lili,
11 Cinamona,
12 Goko,