reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

witam wszystkich:* zniknęłam bo.... 20.11.2012 o 15.17 przyszedł na swiat nasz Wojtuś:) dlugo sie nie odzywalam bo tydzien bylismy w szpitalu a potem klimatyzowalismy sie w domku:) bylo troche klopotow z maluszkiem na poczatku no bo miesiac wczesniej sie urodzil ale juz jest ok:) za to teraz ze mna do d***... w poniedzialek jade do szpitala.. we wtorek mam zabieg usuniecia woreczka zolciowego, okazalo sie ze mam kamice zolciowa;/ ja nie wiem jak ja zostawie syneczka w domu na te kilka dni;/ wiem ze mąż i moi rodzice sie nic cudownie zajmą ale chyba peknie mi serce;/ grrrr.... zdjecie szkraba wstawie w odpowiednim watku ale troche pozniej bo wlasnie synus wola jeść:D

reklama
Mummy3 gratuluję syneczka, więc prezencik mikołajkowy super:-) Czekam na relację.
naty Tobie też gratuluję:tak:
ja sobie leżę i czytam książkę "Pokojówki":-)
Na obiad dzisiaj placki ziemniaczane na słodko zrobię bo innego pomysłu brak.

Helou
Melduje sie i ja.

U nasz dzisiaj szaro buro i pada. Nie mam na nic ochoty, nic mi sie nie chce...
Alergia na brzuchu juz prawie nie swedzi i miej czerowna wiec chyba wapno dziala.

Nie mam dzisiaj weny na pisanie wiec sorry, ale Mummy3 pogratulowac trzeba !

Mummy3
jak cudownie !!!! Niech sie Henio zdrowo chowa !!! I wszystkie czekamy na relacje z twojego porodu, oczywiscie jak znajdziejsz chwile czasu, teraz cieszcie sie soba.

Edit:
natty dla ciebie rowniez gratulacje !!! i 3mam kciuki za operacje, bedzie dobrze

naty gratuluję syneczka :tak: Współczuję ci tej rozłąki z Wojtusiem (piękne imię :blink:). Ale twoje zdrowie jest też ważne dla niego. Będziesz odciągać pokarm żeby tatuś go karmił w domku, czy jak sobie radzicie? Masz pokarm? Dużo sił dla ciebie, tulam cieplutko :happy2:

mummy3- gratulacje ogromne dla Ciebie i meza! :-) cudny prezent od Mikolaja ;-) Czekamy na zdjecia Henia!

naty- Tobie tez serdecznie gratuluje! Wspolczuje rozstania z synkiem. Trzymam &&&& bys migiem doszla do siebie i wyszla do domku. :tak:

mikaa po cichu na to liczę :rofl:
naty kciuki za zabieg i szybkiego powrotu do domku z ogromem sił ;-)

ale mnie leń dopadł...
dobrze, że zaraz jak wstałam z wyra to pozmywałam - bynajmniej mogę się bez wyrzutów polenić :-p

dziewczyny a tak z innej beczki: czytała może któraś "pięćdziesiąt twarzy greya"?
ostatnio to bestseller w empiku i tak się zastanawiłam czy sobie nie kupić, bo już nie mam co czytać

reklama
Do góry