reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Nie nadrobię bo jestem nieprzytomna, chciałam się zdrzemnąć ale synek nie daje wrrrrrrr.

Co do jego spania zawsze kłade go o stałej godzinie tj o 21 ... ale wczoraj polozyłam go o 20 , chciałam miec troche wiecej czasu dla siebie, ale nie sądziłam ze tak szybko wstanie hehheh, zazwyczaj jak klade go o 21 to wstaje miedzy 9 a 10 bo to spioch jest, ale dzisiaj przesadził.

Jak chciałam sie zdrzemnąć to mówił do mnie mama wstawaj, jasno jest. no i nie ma spania, ale R dzisiaj przyjezdza o 18 niech sie nim zajmie a ja ide wczesniej pać.

Dostałam tez sms-a od Clodi ale to pózniej w odpowiednim wątku napiszę, nie teraz.

reklama
Witajcie. Opisałam z grubsza swój poród w wątku "wspomnieniowym" :tak: Już po przeczytaniu zauważyłam,że parę momentów ominęłam nie chcący (np moment położenia mi mojego synka na piersi i łzy szczęścia). Ale już nie mam siły. Szwy ciągną mnie niemiłosiernie i muszę się choć na chwilę położyć,póki jeszcze mały śpi. W nocy niestety nie bardzo mi daje spać, bo się kręci strasznie (chyba jest za cicho). za to w dzień prawie "nie ma dziecka" :sorry2:
eni jak płynie to wody, jak kisielek podbarwiony z leksza to czop. W każdym razie chyba tobie następnej będziemy gratulować. Jak najmniej bólu ci życzę :tak:

hej:) Antoś śpi w wózeczku więc zaglądam zobaczyć co u Was :) kurcze mój Synek nie akceptuje łóżeczka ;/ w nocy śpi z nami tzn na mnie bo nie może zasnąć w łóżeczku a w dzień tylko wózek akceptuje... zmykam obudził się...
betiks w którym szpitalu rodziłas w wawie? ja na madalińskiego i jestem bardzo zadwoolona :)

betiks Przeczytałam relację! Uwielbiam czytać relacje porodowe :) Gratuluję jeszcze raz :)
eni_ Poważnie wody?? Jak będziesz w stanie to daj jakoś znać co i jak.

Ja dziś zaliczyłam jedne z ostatnich badań. Teraz czekam na wyniki, jutro jade na ktg. Zobaczymy co to będzie. Mnie od wczoraj coraz częściej skurcze jakieś takie dziwne biorą... Tak mi się brzuszek stawia i spina.... Obym do trzymała do terminu cesarki (którego jeszcze nie mam ostatecznie wyznaczonego) :p

Wrocilam, zaraz zdam relacje. Dzis mnie pali zgaga jak cholera :baffled: Corcia nam pobudke o 5 zrobila, potem troche pospala do 7, ale w miedzy czasie zaliczylam imieninowe przytulanki i calkiem fajnie dzien zaczelam hehe. Dostalam tez sniadanie, nie do lozka, ale przynajmniej sama nie musialam robic:-D

basia wow śniadanko podane super ;-)zgaga mnie też dobija.najlepszego imieninowego
4madlen całuski dla was:tak:
mikka macica się szykuje :-)

Ostatnia edycja:
Basia wszystkiego najlepszego :-)

U mnie dzisiaj jakiś leniwo-śpiący dzień, o 10:00 położyłam się na chwilę i obudziłam się z 1 h temu. Zrobiłam zupkę kalafiorową na obiad i tak sobie siedzę na BB. Niedługo idę po Małego do przedszkola a potem chyba trochę chałupę ogarnę póki mam szczątki siły na to, ale to będzie chyba moje ostatnie sprzątanie przed porodem, potem już M. zagonię do prac domowych.

reklama
Do góry