reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

cześć mamuśki :-)

my też wszystko sami kupujemy, ale pewnie jak już mała się urodzi to będą ją rozpieszczać :tak::-D

majja
prześliczny jest :tak:

ja dziś też miałam fatalną noc - udało mi się zasnąć dopiero przed 4 (musiałam sobie okno otworzyć - chociaż mróz na dworze) a przed 9 już wstałam. zaraz muszę się wziąć za gulasz, chociaż tak mi się nie chce :no:

idę jeszcze poczytać inne wątki :-p

reklama
e tam ambitny;-)
Jak miał 2 latka chwilki dla siebie nie miałam, bo on sobie szalał do 24 - 1 w nocy. Częściej ja szybciej usypiałam niż on. Teraz jest dobranocka, kąpiel, czytanie do poduchy, gaszę światło i noc jest od spania. Wiem, wredna matka:blink::blink::blink: A taki okres jesienno - zimowy, kiedy wcześnie jest ciemno najlepszy jest do przyzwyczajenia dzieciora...

Ruda-Iza a jak duże dziecię przewidują? U nas tez mówili że Mała ma duza glówke i w ogóle dysproporcje głowka-brzuszek, urodziła się w takim terminie jak Ty teraz - 37+4 i główka absolutnie normalna (a wg usg obwód główki wskazywał 41+5, brzuszka 35+6 :szok:) a waga 3220g.

Ankka to smacznego obiadku ;-)

U nas dziś też pierwszy śnieg :tak:

dziś wizyta położnej, mnie jeszcze czeka prasowanie marysinych ciuszków, a głowa znów boli :dry:

Witam,

Widze ze dzisiaj wiekszosc z nas niewyspana...
Ja tez spalam fatalnie a w zasadzie pol nocy nie spalam, wiatr chulal za oknami a okna razem z nim, bo sa stare nieszczelne i przy wiekszym podmuchu sie trzesa. No nic, do tego bylejakiego spania juz zaczynam sie przyzwyczjac. Organizm trenuje przed pojawieniem sie Majki.

ide wziasc prysznic i skocze do sklepu

Jesli ktoras dzisiaj wizytuje to trzymam &&&&&&&&&&&.
Ja jutro o 10.30

do pozniej

Hej dziewczyny!!!

A u mnie jest śnieg!!! Nie dużo ale jest ;-) Noc miałam dobrą, położyłam się ok.22, o 3 obudził mnie sms od mężulka że już dojechał, ale bez problemu zasnęłam z powrotem i wstałam o 9.30 :-) Jak urodzę to już tak sobie nie pośpię więc korzystam ile mogę ;-) Będę zaraz sprzątać żeby się czymś zająć. Ja według wczorajszego usg jestem uwaga.... w tygodniu 39+6 :-)

Mummy3 dziękuję za wirtualne uściski, jeszcze trochę wytrzymam, a później go nigdzie nie puszczę :blink: Twojemu mężowi się nie dziwię, martwi się, już widzę swojego jak do mnie teraz dzwoni a ja nie odbieram, z paryża w kilka godzin by przyjechał :-D Fajnie że możecie liczyć na pomoc teściów, my możemy liczyć tylko na siebie ale i tak jesteśmy szczęśliwi.

Fiolka ja też będę teskniła za tym co czuję w brzuszku, ale zastąpi to radość z obecności dzidziulka po tej stronie :-)

Mikaaa ja nie lubię budyniu, ale ostatnio naszła mnie ochota i robiłam czekoladowy mmmm pychotka :-)

Basia_one nim się obejrzycie sama będzie śmigać ;-)

Wiolka wspaniała siostra z Nastki, najfajniejsze że zazdrosna nie jest o Julkę

Kasia_s też tak wczoraj mówiłam że zima przyszła, mrozek trzyma to nie chce wyjść, w brzuszku cieplutko ma, bystra dziewczyna jest, tylko żeby do wiosny nie czekała :-D może poczeka na tatusia

Bulkaasia będzie za trochę ponad 2 tygodnie, zresztą teraz to ja już nie chcę rodzić :sorry2: chcę poczekać aż mąż znów przyjedzie, ewentualnie jakbym miała mieć wywołanie to dam mu znać i przyjedzie wcześniej niż zamierzał ale i tak będę teraz w strachu żyła że się zacznie :-( same 12 w terminie super :-D

Majja mówiłam że instynkt przyjdzie wraz z porodem, duży chłopak, śliczny jest, niech się zdrowo chowa ;-)

Cirill ooo jaka zapobiegawcza, powodzenia ;-)

Miłego dnia :-p

reklama
Do góry