Hej dziewczyny!!!
A u mnie jest śnieg!!! Nie dużo ale jest ;-) Noc miałam dobrą, położyłam się ok.22, o 3 obudził mnie sms od mężulka że już dojechał, ale bez problemu zasnęłam z powrotem i wstałam o 9.30 :-) Jak urodzę to już tak sobie nie pośpię więc korzystam ile mogę ;-) Będę zaraz sprzątać żeby się czymś zająć. Ja według wczorajszego usg jestem uwaga.... w tygodniu 39+6 :-)
Mummy3 dziękuję za wirtualne uściski, jeszcze trochę wytrzymam, a później go nigdzie nie puszczę
Twojemu mężowi się nie dziwię, martwi się, już widzę swojego jak do mnie teraz dzwoni a ja nie odbieram, z paryża w kilka godzin by przyjechał
Fajnie że możecie liczyć na pomoc teściów, my możemy liczyć tylko na siebie ale i tak jesteśmy szczęśliwi.
Fiolka ja też będę teskniła za tym co czuję w brzuszku, ale zastąpi to radość z obecności dzidziulka po tej stronie :-)
Mikaaa ja nie lubię budyniu, ale ostatnio naszła mnie ochota i robiłam czekoladowy mmmm pychotka :-)
Basia_one nim się obejrzycie sama będzie śmigać ;-)
Wiolka wspaniała siostra z Nastki, najfajniejsze że zazdrosna nie jest o Julkę
Kasia_s też tak wczoraj mówiłam że zima przyszła, mrozek trzyma to nie chce wyjść, w brzuszku cieplutko ma, bystra dziewczyna jest, tylko żeby do wiosny nie czekała
może poczeka na tatusia
Bulkaasia będzie za trochę ponad 2 tygodnie, zresztą teraz to ja już nie chcę rodzić
chcę poczekać aż mąż znów przyjedzie, ewentualnie jakbym miała mieć wywołanie to dam mu znać i przyjedzie wcześniej niż zamierzał ale i tak będę teraz w strachu żyła że się zacznie :-( same 12 w terminie super
Majja mówiłam że instynkt przyjdzie wraz z porodem, duży chłopak, śliczny jest, niech się zdrowo chowa ;-)
Cirill ooo jaka zapobiegawcza, powodzenia ;-)
Miłego dnia