Betkis, mummy3 Dziękuję. Pierwsze co rano zrobiłam to spojrzałam na nogę, ale na szczęście mi przeszło jak ręką odjął. Opuchlizna i ból zniknął. A już miałam czarne myśli...
mummy3 Musisz więcej odpoczywać! Nie forsuj się tak. No i fajnie że synek tak dobrze zniósł wizytę
Ania789 Czasem każda z nas ma lepsze i gorsze dni. Trzymam kciuki, żeby było lepiej.
nathani Ja też mam okropne zgagi… :/ Czasem ani mleko, ani migdały nie pomagają… :/
goko Współczuję z tym bólem i opuchnięciami. Pocieszę Cię tylko, że już nie długo
No i ja też mam nadzieję, że sprawdzi się to co lekarz mówił i na święta będziemy w trójeczkę
bulkaasia Ja prałam rożek. Generalnie to wszystko co możliwe to prałam
ciril To trzymam kciuki, żebyś miała tą cc w przyszłym tygodniu!
eni_ U mnie też jak się rusza, to czasem boleśnie… Chciałabym mieć ją już po drugiej stronie brzuszka
liwus Teraz to każda chciałaby być następna
cinamona Chyba mało która teraz śpi dobrze… :/
muffy To dobrze, że mały rośnie. Nie wiem co może oznaczać, że główka jest nisko. U mnie Zuzka główkę ma wysoko. Może rzeczywiście się już wstawia…
Fiolka Trzymam kciuki za poprawę samopoczucia!
Basia one Już nie długo… Wytrzymamy
Chciałam się pochwalić, że zrobiłam postępy i w końcu się częściowo spakowałam, żeby nie latać jak wariat jakby coś wcześniej się zaczęło.
Ze złych wieści to mam paciorkowca, którego będę leczyć w najbliższym czasie. Mam nadzieję, że uda się go wytępić...