Hej
No to dziś jeszcze przybędzie kolejny Maluszek, a może i dwa, jeśli Piotruś zdecyduje się dziś na wyjście ;-)
Betiks dawaj znaka jak co ;-)
Clodi kciuki też za Was, żeby albo Maluch wychodził albo dał mamie spokój
Jeśli chodzi o to krwawienie to u mnie nawet nie jest mocno obfite, podejrzewam ze tyle trzyma bo zaszłam w ciążę tuż po odstawieniu tabletek, czyli tak naprawdę okresu nie miałam dłuuugooo, a krwawienia przy tabletkach bardzo skąpe. Tak myślę, że może mieć to związek, ale mogę się mylić
Wiolka my też jutro mamy wizytę u pediatry
już raz Małą ważyłam, w piątek miała 3540 g, ciekawe ile będzie jutro
musimy wziąć skierowanie na usg bioderek i będziemy umawiać szczepionki, brr.
Jejku, od kilku dni mnie boli głowa, że hej
smaruję amolem, bo coś mi się wydaje, że to z zimna, i że w uszach się coś zaczyna, chyba sama muszę iść do lekarza
Moja Pieszczocha w końcu usnęła, dziadki ją porozpieszczały w weekend, że odłożyć ją do wózka to się budzi, a wziąć na kolana i zaraz śpi
U nas pogoda też okropna, pewno ciśnienie leci. Trzymajcie się dziewczęta
Hej
No to dziś jeszcze przybędzie kolejny Maluszek, a może i dwa, jeśli Piotruś zdecyduje się dziś na wyjście ;-)
Betiks dawaj znaka jak co ;-)
Clodi kciuki też za Was, żeby albo Maluch wychodził albo dał mamie spokój
Jeśli chodzi o to krwawienie to u mnie nawet nie jest mocno obfite, podejrzewam ze tyle trzyma bo zaszłam w ciążę tuż po odstawieniu tabletek, czyli tak naprawdę okresu nie miałam dłuuugooo, a krwawienia przy tabletkach bardzo skąpe. Tak myślę, że może mieć to związek, ale mogę się mylić
Wiolka my też jutro mamy wizytę u pediatry
już raz Małą ważyłam, w piątek miała 3540 g, ciekawe ile będzie jutro
musimy wziąć skierowanie na usg bioderek i będziemy umawiać szczepionki, brr.
Jejku, od kilku dni mnie boli głowa, że hej
smaruję amolem, bo coś mi się wydaje, że to z zimna, i że w uszach się coś zaczyna, chyba sama muszę iść do lekarza
Moja Pieszczocha w końcu usnęła, dziadki ją porozpieszczały w weekend, że odłożyć ją do wózka to się budzi, a wziąć na kolana i zaraz śpi
U nas pogoda też okropna, pewno ciśnienie leci. Trzymajcie się dziewczęta