reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

fiolka co ile chodzicie z nim do fryzjera?
w DDTVN będzie o ustępowaniu miejsc też kobietom w ciąży, zajawkę widziałam przed chwilą

Ostatnia edycja:
reklama
fiolka co ile chodzicie z nim do fryzjera?
różnie. Ogólnie miała zawsze długie włoski więc na kosmetykę (czyli podcięcie wokół dupki, uszu itp) co jakieś 3 miesiące różnie bo ja sama też ją podcinam czasem.
Teraz w lato ją ogoliłam to tak odświeżyć fryzurkę też coś koło tego bo jej strasznie szybko rosną.
teraz na zimę jej już nie będę golić tylko idziemy łapy podciąć i firankę .

Odwołałam, nie mam siły jednak jeszcze mnie mdli

RoziSzu dlatego cc bo pierwsza ciąża tak sie skończyła więc teraz miałam wybór jaki chcę poród i wybrałam cesarkę:tak:
Fiolka ależ miałas poranek. Może faktycznie odwołaj spotkanie i poodpoczywaj sobie...
nathani dzieki ale dam radę:-) Juz jest o wiele lepiej i tylko mni ćmi.

Dokładnie to teraz też tak tylko mocniej łapki i firana bo jak jest jesień to całe mokre ma podwozie :-p
Plus też bo mamy bardzo tanią fryzjerkę bo za podcięcie tylko 15 zł ;-)

ide spać chyba ale jeszcze do tej przychodni by się przydało :/

Anka, ja bym się nie zastanawiała, tylko od razu powiedziała, że albo przyniosą coś ze sobą jak chcą jeść, albo niech przyjdą na 5 minut i sio :-D
Ja u siebie powiedziałam, święta moge zrobić, ale nie obiecuje, że coś wogóle będzie :-p. Więc niech sie nie nastawiają, że pojedzą :-D
Fiolka nie przejmuj się gadaniem bab :-) Moja znajoma pierwsze dziecko rodziła jak miała 18 lat :-) Była już po ślubie, mąż nie był przy porodzie, była z mamą swoją :-) Też usłyszała (jak jej mama wyszła na chwile), że "dzieci rodzą dzieci, bo jej córka ma (tej pani doktor) 30lat i dopiero zaczyna myśleć o dzieciach" czy jakoś tak a było to już 5 lat temu :-D... Moja kumpela zęby wyszczerzyła i mówi do niej tak "to gratuluje pani córce" :-) Kobieta się więcej do niej nie odezwała :-p
Fiolka to poprostu zwykła zazdrość ludzka i zawiść :-p Nic więcej :-) Głowa do góry :-)

fiolka nasza jak teraz wraca z dworu to porażka, jeszcze dziś kopała za kretem cała brudna a nie dawno ja kąpałam:-(
i nie przejmuj się ludzkim głupim gadaniem

reklama
Do góry