reklama
Bakusiowa
Fanka BB :)
Hej mamusie!
Ja też trzymam kciuki i myślę dziś o Madlen79 i Joannie Powodzenia dziewczyny :-) Gratulacje dla Kiss i kciuki za wizytujące
Sarka ja kiedyś zmarzluch taki byłam że masakra non stop mną trzęsło a teraz chodzę i grzejniki zamykam bo ciągle mi gorąco i to w ciąży mi się tak zmieniło
Ciril a Ty na kiedy masz cesarkę planowaną?
Wczoraj wieczorem myślałam że ja też już się rozpakuje, brzuch zaczął mnie kłuć, leżałam na plecach i nie mogłam na bok się przekręcić taki ból że szok ale po 15 minutach przeszło kurczę a myślałam że następna będę że trochę się wepchnę w kolejkę
Miłego dnia
Ja też trzymam kciuki i myślę dziś o Madlen79 i Joannie Powodzenia dziewczyny :-) Gratulacje dla Kiss i kciuki za wizytujące
Sarka ja kiedyś zmarzluch taki byłam że masakra non stop mną trzęsło a teraz chodzę i grzejniki zamykam bo ciągle mi gorąco i to w ciąży mi się tak zmieniło
Ciril a Ty na kiedy masz cesarkę planowaną?
Wczoraj wieczorem myślałam że ja też już się rozpakuje, brzuch zaczął mnie kłuć, leżałam na plecach i nie mogłam na bok się przekręcić taki ból że szok ale po 15 minutach przeszło kurczę a myślałam że następna będę że trochę się wepchnę w kolejkę
Miłego dnia
bakusiowa a chciałabyś się wepchnąć w kolejkę bardziej chodzi mi o to czy chciałabyś urodzić jak męża nie ma przy tobie? bo ja jakoś nie wyobrażam sobie rodzić bez mojego męża ;-) oczywiście wiem że jakbym nie miała wyjścia to bym urodziła, no ale wiesz o co chodzi ;-)
naty1990
dzień dobry wszystkim
trzymam kciuki za dziewczyny dzis rodzące:* oby poszlo szybko i gladko:*
viv witaj w domu i witam Marysie-opowiadaj jak wrazenia po jestem strasznie ciekawa
u mnie bol w pachwinie nieco lzejszy i rzadszy ale jednak sie ujawnia-tak sobie mysle ze to moze synek na cos uciska jak sie wierci..?:O
wczoraj mialam kilka skurczy ale przeszlo
bylismy z mezem na malym shoppingu kupilismy nowa podloge do salony, dywan, lampy, troche szkla a dla synka w tesco wpadl nam w oko taki sliczny czerwony pajacyk w polaru z motywem swiatecznym wiec zakupilismy na swieta maly juz na pewno bedzie z nami wiec bedzie mial odpowiedni stroj
jezcze raz tzrymam kciuki za joanne i madlen i czekamy na dobre wiesci:*
KISS GRATULACJE!!!!!
sliczny chłopczyk życzymy szybkiego powrotu do domku
trzymam kciuki za dziewczyny dzis rodzące:* oby poszlo szybko i gladko:*
viv witaj w domu i witam Marysie-opowiadaj jak wrazenia po jestem strasznie ciekawa
u mnie bol w pachwinie nieco lzejszy i rzadszy ale jednak sie ujawnia-tak sobie mysle ze to moze synek na cos uciska jak sie wierci..?:O
wczoraj mialam kilka skurczy ale przeszlo
bylismy z mezem na malym shoppingu kupilismy nowa podloge do salony, dywan, lampy, troche szkla a dla synka w tesco wpadl nam w oko taki sliczny czerwony pajacyk w polaru z motywem swiatecznym wiec zakupilismy na swieta maly juz na pewno bedzie z nami wiec bedzie mial odpowiedni stroj
jezcze raz tzrymam kciuki za joanne i madlen i czekamy na dobre wiesci:*
KISS GRATULACJE!!!!!
sliczny chłopczyk życzymy szybkiego powrotu do domku
Ostatnio edytowane przez moderatora:
clodi
Cześć dziewczyny
kiss gratulacje, ślicznego masz bobaska ;-)
Joanna, Madlen79 pewnie cierpicie teraz w bólach, jesteśmy z Wami duchem i czekamy na dobre wieści
Ja wczoraj zamówiłam na allegro torbe do wózka bo nie miałam a schodziłam cały Rzeszów i szkoda mi więcej czasu na szukanie. Tak że jestem już zwarta i gotowa, podejrzewam że mam już wszystko od łóżeczka do termometru i grzebyczka :-). Mogę rodzić
kiss gratulacje, ślicznego masz bobaska ;-)
Joanna, Madlen79 pewnie cierpicie teraz w bólach, jesteśmy z Wami duchem i czekamy na dobre wieści
Ja wczoraj zamówiłam na allegro torbe do wózka bo nie miałam a schodziłam cały Rzeszów i szkoda mi więcej czasu na szukanie. Tak że jestem już zwarta i gotowa, podejrzewam że mam już wszystko od łóżeczka do termometru i grzebyczka :-). Mogę rodzić
HEY kobietki,
Joanna, Madlen- &&& zacisniete, powodzenia i zdrowiutkich malenstw! :-)
KISS- GRATULACJE! ale niespodzianka :-) duzo zdrowka dla Was.
Dziewczynki, nie moge Was czytac jak piszecie o przytulankach... my na abstynencji od pozytywnego testu!!! staram sie wogole nie myslec o tym. Szkoda mi mojego biednego meza, ale jestem z niego dumna hehe, bo on nawet slowem nic nie powiedzial. Po 6 latach staran i 4 stratach byl wytrwaly... Ostatnio lekarz nam powiedzial, ze mozemy sie zaczac przytulac po 37 tyg hehe ;-)
Joanna, Madlen- &&& zacisniete, powodzenia i zdrowiutkich malenstw! :-)
KISS- GRATULACJE! ale niespodzianka :-) duzo zdrowka dla Was.
Dziewczynki, nie moge Was czytac jak piszecie o przytulankach... my na abstynencji od pozytywnego testu!!! staram sie wogole nie myslec o tym. Szkoda mi mojego biednego meza, ale jestem z niego dumna hehe, bo on nawet slowem nic nie powiedzial. Po 6 latach staran i 4 stratach byl wytrwaly... Ostatnio lekarz nam powiedzial, ze mozemy sie zaczac przytulac po 37 tyg hehe ;-)
Fiolka_130
Nie mam weny na pisanie sorki
Wkurzają mnie Ci z góry, ale co zrobić ....
Mam bóle brzucha dalej, najgorzej na noc.
Buziaki i trzymam kciuki za dziewczyny
Wkurzają mnie Ci z góry, ale co zrobić ....
Mam bóle brzucha dalej, najgorzej na noc.
Buziaki i trzymam kciuki za dziewczyny
muffy ależ wytrwali byliście, podziwiam no ale teraz to juz mozecie i po tak długim czasie bedzie lepiej "smakowało";-) Życzę udanych przytulanek tylko bez szaleństw:-)
fiolka może zażyj nospę? Przytulam...
Bakusiowa czekaj na swoja kolej, co się wpychasz?;-)
Przebieram ubranka i szykuję w kocu po mału te do szpitala.
fiolka może zażyj nospę? Przytulam...
Bakusiowa czekaj na swoja kolej, co się wpychasz?;-)
Przebieram ubranka i szykuję w kocu po mału te do szpitala.
reklama
Ciekawe jak tam nasze dzisiejsze rodzące? Czy to tylko dzisiaj próba oxy, czy jakieś coś konkretniejszego?
Ale jestem przeżarta po wczorajszej imprezie Czekałam na taką konkretną wyżerkę hihi. Niby dziennie świeży obiad robię, ale nie lubię gotować, a tak to wszystko pod nos podane :-) Dzidzia zaprezentowała wszystkim czkawkę, tatusiowi nie wiem czy rączkę czy nóżkę chciała boczkiem podać, normalnie się w jego stronę pchała :-) Mam ambitny plan skoczyć jednego dnia do pracy wyczyścić co zaczęłam szykować w sierpniu przed L4, ciekawe czy mi się powiedzie w tym tygodniu. Z przytulankami też mamy zakaz od sierpnia, ale mąż się słowem nie skarży ;-)
Ale jestem przeżarta po wczorajszej imprezie Czekałam na taką konkretną wyżerkę hihi. Niby dziennie świeży obiad robię, ale nie lubię gotować, a tak to wszystko pod nos podane :-) Dzidzia zaprezentowała wszystkim czkawkę, tatusiowi nie wiem czy rączkę czy nóżkę chciała boczkiem podać, normalnie się w jego stronę pchała :-) Mam ambitny plan skoczyć jednego dnia do pracy wyczyścić co zaczęłam szykować w sierpniu przed L4, ciekawe czy mi się powiedzie w tym tygodniu. Z przytulankami też mamy zakaz od sierpnia, ale mąż się słowem nie skarży ;-)