reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dzień dobry ja juz wczoraj do was nie zaglądłam bo po obiedzie pojechaliśmy do siostry m do szpitala mała ich cudna taka leleczka:-) wróciliśmy późno posiedzieliśmy z rodzicami i teściem i tak dzień zlecial teraz małą do przedszkola wyprawiłam ja ide zaraz na zkupy u mnie szaro:eek: kupilam sobie wczoraj buty zimowe w ccc m mi je zakładał i zdejmowal uśmialam sie przy tym:-D już za 3 dni zobaczymy my swoją córcie;-) Madlen79,Joanna-trzymam za was mocno &&&&&&&&&&&& i caly czas o was myśle powodzenia kochane i czekamy na wiści:tak::-) zaglądne jak wróce z zakupów:happy: milego dnia:tak:

Powodzenia dziewczyny!!!!:-) Ale Wam fajnie:-)

A czy ja dobrze widze że kiss się rozpakowała??!!!:-pGratulacje kochana!!!:-)

Powiedzcie mi czy Wam tez jest ciągle tak goraco? ręce to az mi pażą:confused2: no i pocę się w nocy://

Wiolka no niesamowite emocje musza Tobą targac;pp no i powiedz po co Ci te buty trzeba było sobie wygodne kapcie kupic:-D

Ostatnia edycja:
Dzisiaj trzymam kciuki za Joasię i Madlen:-D:-D:-D

kiss nam niezłą niespodziankę zrobiła;-)

A mną strasznie hormony szarpią... nie mogę sobie dać rady sama ze sobą:-( Nie wiem jkak dojadę do tej cesarki...

No już 3 dzieciaczki na świecie .... :) Kiss i Madlen urodziły tego samego dnia :-)

Ja odprowadziłam Małego do przedszkola , jem śniadanko , sklecę jakiś obiadek i będę szykować się ginekologa...

DZiewczyny poradźcie , chcę kupić mojemu 4,5 lat ( no prawie ) łyżwy takie dwupłozowe i zastanawiam się czy to nie za wcześnie. Jak myślicie ? O coś takiego KAJTKI Łyżwy Dwupłozowe ŁYŻWOSANKI regulowan AXER (2788274733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hejka Kochane, nockę miałam fatalną. Całe ciało mnie bolało, nos zapchany co wiązało się z trudnościami w oddychaniu i dosłownie marzyłam aby juz był ranek. Wstałam przed 6-ta i zabrałam się za sprzatanie kuchni, wstawiłlam pranie, zrobiłam śniadanie dla Wiki i jej koleżanki a teraz oczy mi się kleją... Mały daje mi czadu pod lewym żebrem i boli a do tego pogoda paskudna,ehh...:-(
madlen79,Joanna kciukasy mam zacisnięte i czekam z niecierpliwością na wieści:-)
kiss gratuluję synka!!! urodziła tego samego dnia jak 4madlen:-D
mummy3 super, że miłość kwitnie i oby tak dalej. Przytulanki u nas są ale niezbyt często, ostatnio kilka dni temu i powiem, że rozładowałam sie przy tym ;-)
wiolka jeszcze 3 dni i bedziesz tulic Maluszka:happy:

Wrócilam z zakupów jem śniadanko i chyba sie poloże na chwile jeszcze Sarka-no targają mną różne emocje troszke stres i nerwy a z drugiej strony chęć zobaczenia jak najszybciej malej radosć z każdą godziną jestem coraz blizej czwartku :-) Ciril dasz rade juz jak tyle zniosłyśmy to damy rade do końca :tak: Kiss-serdecznie gratuluje:-) Liwuś &&&&&&&&&& za wizyte a co do łyżw to chyba ty najlepiej wiesz czy już sobie na nich poradzi?:sorry:jeśli wiesz ze da rade to mu kup;-) Bułkasia współczuje kataru u mnie nastka ma od 3 tyg bezustannie katar daje jej cały czas krople żeby jej nie rozlożyło bardziej i efekt taki ze bardziej jej nie rozkląda ale katar nadal jest:eek:już ostatnie moje 3 dni w dwupaku:happy: Vivienne-kochana witaj w domku ze swoją śliczną córcią jak czas pozwoli to zaglądaj do nas :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Asiu :zawstydzona/y:Mnie się chyba zapomniało lub nie doczytałam.... Ale już poprawiam się :-D I za Was też mocno kciuki trzymam :-D
Miłego dnia Waszystkim spakowanym i rozpakowanym :-D :-p
Ide się ogarnąć :-) Zaraz Luśka pewnie wstanie, szybkie śniadanko trzeba zjeść i lecieć.... Aż się boje tego bulu brzucha jak wróce z miasta....:szok:

witam wszystkie mamusie :-)

vivienne super, że już w domku jesteście
madlen i joanna kciuki za Wasze rozwiązanie - oby było szybkie
betiks,liwus kciuki za dzisiejsze wizyty
sarka w nocy to ja spać nie mogę tak mi gorąco - inaczej jest jak okno przez cała noc jest otwarte ,lub w piecu nie jest napalone.. no a dziś było napalone, okno było zamknięte no i skutkiem tego jest to, że obudziłam się z bólem głowy - oczywiście boli do teraz :wściekła/y:

jakoś ostatnio zupełnie nic mi się nie chce, mój A mnie denerwuje, bo czekam już na szuflady które miał mi dorobić do przewijaka z ponad miesiąc i doczekać się nie mogę - a już mnie wkurza to ciągłe przypominanie mu o tym, poza tym miał zrobić też inne rzeczy i też nie zrobił... czasem brak mi słów. Sam powinien ruszyć mózgownicą i zapytać czy czegoś potrzebujemy dla małej, czy ma coś zrobić, a nie, że ja muszę o tym myśleć a on tylko obiecuje że to zrobi i ***** z tego jest - za przeproszeniem.
ogólnie to naprawdę jest kochany mąż ale jeśli chodzi o takie rzeczy to można się wściec :wściekła/y:
to sobie ponarzekałam :zawstydzona/y::-p

reklama
Mummy3-cieszy jak dziecko robi postępy nawet malutkie ale człowieka duma rozpiera w końcu to nasze dzieci i musimy sie cieszyć ich sukcesami:-) Sarka buty musialam kupić bo na zime nie mialam a jak sie mała urodzi to nie wyobrażałam sobie jechać z nią i nastką po buty bo to bylby sajgon a takto pojechaliśmy sami jeszcze Nastka z babcią zostala ja kupilam buty a m mial przyjemność drugi raz w życiu mi buty ubierać i ściągać i nawet pomógl mi wybrać :-D Adgama-mój m tez tak ma ogólnie bardzo pomocny i kochany ale jak trzeba coś u nas zrobić to matkoooooo nonstop zapomina a to mu czasu braknie dopiero jak go przycine i zaczne sama cos robić albo nie odpuszcze tylko mu nad uszami jęcze to sie za to bierze:laugh2: tacy sa faceci dla nich wszystko moze poczekać:sorry:

Do góry