reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Fiolka a widzisz synka masz grzecznego, słucha się mamy, więc uważaj o co Go prosisz ;-)

Betiks trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

Viv gratulacje i czekamy na opowieść jak bylo ;-) :-p

Mummy3 lekko nie jest, na szczęście przyjeżdża co 3,5tygodnia, a w połowie stycznia przyjedzie na kilka miesięcy :-)(dom będziemy budować;-)) ja już mieszkałam we Francji ale wróciłam żeby zrobić studia, żeby się widzieć z mężem częściej przeniosłam się z Mazur pod Poznań ( tu ma bliżej z Paryża;-)) jakoś dajemy radę, normalnie pewnie w czerwcu bym wróciła do Francji ale że już byłam w ciąży to jestem w TU;-) tęsknimy strasznie za sobą ale kochamy się mocno i wszystko przetrzymamy, poza tym jeszcze tylko troszeczkę ;-) I powiem jedno zazdraszczam przytulanek :-D

reklama
Viv witaj kochana i witam Marysię:happy: Czekam na wrażenia:-)
Bakusiowa a po porodzie wracasz do francji czy nadal będziesz w pl? A czemu nie chciałaś tam prowadzić ciąży?
To jutro madlen79 i Joanna będą miały wywoływany poród/ Trzymam &&&&&&&:tak:

vivienne ale zleciało, Marysia już prawie tydzień jest na tym świecie:-)
Witajcie w domku!!!
mummy3 ja też zazdroszczę przytulanek, my ostatni raz byliśmy ze sobą blisko na początku sierpnia i od tej pory zakaz od lekarza, ale jeszcze trochę i wszystko wróci do normy;-)Dzięki za kciuki:-)
madlen79, joanna powodzenia:-)

Viv witajcie :), super, ze juz w domciu jestescie i gratulacje raz jeszcze mamusiu :), cieszcie sie soba :).
Bakusiowa to dobrze, ze Twoj maz moze do Ciebie przyjezdzac, przynajmniej macie chwile, aby sie soba nacieszyc. U nas w skrocie to wygladalo tak, ze przylecialam do US na stypendium i pare dni po przylocie poznalam R :), przeznaczenie for sure :). On pochodzi z UK z Londynu, ale od jakiegos czasu mieszka w US. Wielka milosc i wielkie marzenie, aby byc razem. Byl czas, ze musialam poleciec na troche do PL, aby mgr skonczyc, pozalatwic pare spraw, na odleglosc bylo nam ciezko, no ale w koncu obronilam mgr i przenioslam dla niego swoje zycie tutaj, to byla najlepsza decyzja w moim zyciu. Milosc wszystko przetrzyma, u nas tak bylo, a dzis jesli to mozliwe to kochamy sie jeszcze bardziej. Zycze Wam, aby Wasze marzenia sie spelnily i zebyscie mogli byc juz ze soba zawsze bez rozlak.
A co do przytulanek haha mielismy dluga przerwe, dostalismy zakaz ze wzgledu na skurcze i szyjke, ale wczoraj lekarz powiedzial, ze mozna, wiec... no dla meza sie zdecydowalam, bo swoje wyczekal :).

Jedziemy zaraz z dziecmi do oceanarium, a potem na wieksze zakupy, wlasnie liste robie, bo we czwartek u nas swieto dziekczynienia i troche bedzie gotowania, potrzebuje znalezc m.in. duzego indyka :).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry