reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam się z rana. Za oknami pochmurno ale ciepło. Nocka minęła szybko i spokojnie i gdyby nie budzik to spałabym i spała...:tak: Mąz w pracy, córka do szkoły a ja pare godzin w samotności. Pranko zaraz rozwieszę, bigosik się dogotowuje a ja szamam śniadanko:-)Na weekend bedzie córci koleżanka więc postanowiłam zrobić im ciasteczka jakieś.
Fiolka ja też mam taką torbe i starczy w zupełności. Zawsze w razie czego mąż może podrzucić potrzebe rzeczy a zabrać zbędne.
Lilith co jest? Lepszego humorku kochana;-)
Noukie, Basia miłych imprezek wam życzę:-)

reklama
Hej,
u mnie noc dzisiejsza wyjątkowo spokojnie minęła. We wtorek mam wizytę u lekarza i troszkę się denerwuję choć nie wiem czemu, zresztą od paru dni jestem jakaś taka nerwowa i mam schiza. Dziś wkroczyłyśmy w 9 miesiąc :-)
Lilith komplecik cudny, mam taki sam dla mojej malutkiej, ale kupiłam w rozmiarze 68, żeby miała na później a na wyjście mam z grubego weluru pajacyk z Babaluno, zresztą z tej firmy mam parę ciuszków i są naprawdę ekstra.
Mummy3 ale apetyczne ciasto, pyszota. Dzięki za podzielenie się opinią o Stokke. Kupiliśmy cały komplet łącznie ze śpiworkiem.
Fiolka rozumiem, że się denerwujesz bo czas leci i zbliża się poród nieubłaganie, ale chyba każda z nas tak ma.

Dziewczyny możecie mi polecić jakiś fajny pogrubiający tusz do rzęs?

Ostatnia edycja:
hej hej. w głowie strasznie mi si e kręci :rofl2: okropnie dziwnie sie czuje ...
liwus ja mam to samo
noukie Ty imprezowiczko :-p
lil ściskam mocno i przesyłam trochę ciepła :tak:
fiolka mi też coraz ciężęj a tu ponad miesiąc został
misia w jakiej kategorii cenowej ten tusz??
czekam na moja mamę ma przyjść z siostrzenicą ale jakoś nie mam chęci , takie mam to samopoczucie fizyczne bleee

Nathani do 100zł, chodzi mi o jakiś naprawdę fajny. Kiedyś używałam z Rimmela za 19,99zł i też był fajny, ale chciałam spróbować jakiegoś innego. Życzę ci poprawy humorku:-)

Misia ja uwielbiam te trzy tusze sa naprawde super, a kupuje je w zaleznosci od aktualnego funduszu w portfelu, czyli roznie, raz ten, raz inny to sa

1 LOREAL LASH ARCHITECT 4D tusz CZARNY świeży NEW (2773749991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2- http://allegro.pl/yves-saint-laurent-effet-faux-cils-shocking-black-i2782984292.html
3- no i i najbardziej ulubiony, ale nie zawsze go kupuje bo czasem szkoda mi kasy:zawstydzona/y: to CHRISTIAN DIOR ICONIC tusz podkręcający czarny (2758064494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. naprawde godny polecenia:-)

Gratuluje 36 tygodnia:-)

Lili sloneczka troche przesylam na poprawe humorku:rofl2:

Fiolka moja tez bedzie mala torba, fotelik czy inne rzeczy pozniej M dowiezie:)

Ja pospalam, a teraz ide robic hot dogi bo mnie taka naszla ochota:zawstydzona/y: swieza bagietka, salata, pomidorki, jajeczka i parowka....hmmmm:-D

Ps co do mojej wieczornej imorezy to ja szalec nie bede, pisalam, ze bratowa to niesamowita kucharka, na sama mysl o jej jedzeniu mi slinka leci, pojade posiedze za stolem pojem lakoci i do domku spac:)

Ostatnia edycja:
misia ja od 2 lat używam z Maybelline colossal volum express
http://allegro.pl/maybelline-colossal-volum-express-tusz-100-black-i2785456021.html
i jestem bardzo zadowolona, bo ja mam długie rzęsy ale żadkie, więc dwie warstwy i efekt jest super:-)
nathani może jakieś przesilenie pogody i dlatego? połóż się i odpocznij troszkę.
A mnie boli bardzo ramię po wczorajszej szczepionce, jakbym miała siniaka podskórnego:zawstydzona/y:
Okna pootwierałam i wietrze chatkę, posprzatałam a teraz strzelę sobie kaweczkę, a co:-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Ale się nałaziłam, mogę dziś zacząć rodzić :-D chłodno jest ale przyjemnie słoneczko świeci. Piję kawkę i lecę sprzątać, na obiad kupiłam podudzia, upiekę w marynacie koperkowo-cytrynowej, wczoraj kupiłam taką gotową, nigdy nie kupuję takich rzeczy ale coś mnie naszło wczoraj ;-)

Misia ja mam l'oreala mega volume collagene24h jestem zadowolona, mogę z czystym sumieniem polecić ;-)

Dziewczyny a co kupujecie do ciała na poporodzie??? Ja wczoraj pytałam w aptece to polecała mi mustellę MUSTELA 9 m-cy ŻEL POPORODOWY REGENERUJĄCY 200ml (2766827819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. właśnie się zdziwiłam bo w mojej aptece kosztuje 100zł :eek: i jeszcze to Pharmaceris M Poporodowy Balsam Ujędrniający (2790121194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może któraś coś może o tych kosmetykach powiedzieć ;-)
Nathani poleż sobie, odpoczywaj ;-)

Bulkaasia i ty odpoczywaj póki masz spokój w domu;-)

Bakusiowa osobiście całą ciąże używam Musteli i po również mam taki zamiar. Kosmetyki może troszkę drogie ,ale bardzo wydajne. Polecam

reklama
cześć dziewczyny, starałam się was nadrobic ale juz brak mi sil-jeszcze 15stron:O:O w kazdym badz razie napisze co sie da a jak uda mi sie nadrobic to cos dopisze:)
przede wszystkim 4madlen ogromne gratulacje!! synek sliczny i jaki duzy:) pokażny chlopak:)
mummy3 ja to autem od trzech miesiecy nie jezdzilam bo wiadomo-mialam nakaz lezenia z tym krążkiem itd, ale ost sie odwazylam bo musialam i krotko ale pojechalam, musze przyznac ze juz ciezko;/ i koncentracja slaba;/ wiec ryzykowac nie bede-a niech mnie wożą:D
fiolka130 mój synek tez kpal pod zebrami i jeszcze sie wypina ale juz powoli brzuchol zjezdza mi w dol:D udalo Ci sie juz spakowac torbe?:*
madlin88 witam serdecznie-przepraszam ze dopiero teraz alejakos ost sil mi nieco brak;/ co do boli podbrzusza-to tez mami to dosc mocno, malo tego wczoraj caly dzien i w nocy i dzis z reszta tez ale juz mniej mialam bol w lewej pachwinie-ale jaki...:( az sie poplakalam dwa razy;/ grr.. i to nie taki ciagly bol tylko przychodzi-walnie-i odchodzi;/ miala ktoras z was tak? i to glownie nasila sie jak leze bo jak stoje chodze czy siedze to nie mam tak;/ no a lekarz kaal mi jak najwiecej lezec;/ i co tu robic?:O juz wczesniej mnie pobolewalo tak ale nie tak dlugo;/ mowilam o tym lekarzowi-pow ze to wiezadla i rozciaganie sie macicy i ze dzidzius glowka szuka miejsca.. no ale czy to na pewno normalne?
aurelkaczy juz Ci lepiej? ja tez miewam zawroty glowy;/ niestety ale na szczescie bez omdlen.. wspolczuje kochana:* trzymaj sie!:*
sarka tez mnie mdli-i to nie ma reguly kiedy- na czczo, po i przed posilkiem i w ogole ciagle;/
basiaoneto masz taki termin ze w sumie to i dopiero w styczniu mozesz sie rozpakowac:p

tak ogolnie u mnie to juz wiecie co.. boli ta lewa pachwina, jak mialyscie/macie podobnie to mi cos napiszcie bo ja zaleje z niepokoju;/
w odpowiednim watku napisalam wam przepis na pyszne ciasto:):* sprawdzilam-naprawde dobre:)

Do góry